GOTT NYTT ÅR!!


HOME

Hemma nu från waynes, sitter och käkar godis. Får se om det blir att dra ut en sväng senare ikväll,Eller JUSTE min pojkvän läser ju min blogg,så ska väl undanhålla det!
AAAA, JAG SKA SITTA INNE O SE PÅ TV! :D :D :D HEHEHEHE

fyfan

Jag ger upp snart, jag känner det.
Glöm att jag kommer orka.

affäreeer!

Ska strax dra på affärer med pappi, vi skulle åka när tvättmaskinen var klar, och det lär vara snart! Så ska fräsha till mig lite nu,försöka iaf.. Dusha får jag göra när jag är hemma igen! Puss!

Godnatt världen!

Med denna bild så säger jag godnatt. Snart iallafall.. Vilket kan bli om 2 timmar.. Har iallafall borstat tänder,tagit bort smink,ej så noga men ändå! Och krypit ner i sängen. Måste verkligen bli bättre på att ta bort sminket,orkar aldrig riktigt göra det. Vilket är väldigt,väldigt dåligt! Ska se till att köpa mig ngn bra sminkrengöring som jag orkar med. Det får nog bli ett av mina nyårslöften att vara noga med att ta bort sminket!!

shoppat,

Hemkommen från stan, har shoppat.. visar upp det senare, för nu ska jag ut, hörs! :)

fyyfyfyfyfyfam

äcklad till 110%, i promise.. 
Nä fyfan, nu bäre av te stan om ett tag, pussar!

ELIAS PLACE

sitter hos elias nu, vi har sett kalle blomquist, okej.. jag har ingen aniing om hur man stavar det men ändå.. Jag blev lite smått beroende.. Nu ska vi spela tetris några omgångar sedan sova! Imorgon blir det staden antar jag, och sedan vet jag inte vad det blir, kanske vara med elias. Får se vars dagen tar mig! HA DET FINT!

shopping från igår!


TJOCKA MIG<33333333333333

Ska dra någonstans och köpa lite godsaker senare skulle jag tro, vars vet jag inte än men iallafall. Sedan blir det att leta fram min usb-sticka och se på någon film. Blev nästan lite sugen på att se skräckis,men tror jag blir alldelens för rädd om jag ser det själv.. Eller,tror det blir att vara själv iallafall,vet inte än! :)

Julafton igåR!

Julafton igår! Var väl okej, fick dock höra en sak. Men inte värt att nämnas,ursh.
Iallafall så fick jag - pengar,presentkort,biobiljett,kylplatta till datorn, örhängen,pund osv. Får se om jag får 2 klappar till, av farfar och faster ikväll när jag ska dit. 

Ska till mormor och morfar senare och äta middag, mina kusiner,mammas moster med familj,min låtsas farmor med sambo kmr också vara där.. Hur vi kmr rymmas vet jag inte.. Ska fixa mig lite nu, och testa lite smink jag fick igår morse.

Bild från igår:

julafton hihihihi


Fått två julklappar, tror jag vet vad det är.. I det till vänster är det nog en 500. Och i den andra är det hm... knsk mer pengar eller smycke. Nu blir det mat för ANDRA gången, och sedan mer klappar!

Tack älskling!

M
Min älskling är så söt, se va jag fick av honom. massa olika lip balms. Precis någon sån där hade jag tänkt köpa själv, men nu fick jag 5 st av min älskling! 
Han är så söt!!!

bussssssssssssss<33333333333

Sov med min älskade inatt, mys<3333333333333333
nu har jag packat ihop lite julklappar, ska dra mot bussen till stan om 10 min, och sen vidare till morsan. Får ba hoppas att det går ngn buss  idag ens. 


staaan

Ska börja dra mig mot stan för att försöka hitta en julklapp, sedan drar jag till min  älskling och sover där inatt!

betyg.

JULLOV!!!!!
Är inte världens stoltaste över beygen,men ärligt? Det kunde ha varit så himla mycket sämre. 2 vgn,jag trodde att det skulle vara  så himla många fler. Men till sommaren ska jag försöka skaffa mig minst 5-7 vgn. Jag vet att jag kan lyckas. Om jag har orken,det vet jag inte!

staden!

Ska strax dra till stan så jag hinner springa lite där innan jag ska vidare till pojken min. 


Jag är stolt över min cola okej?!



HAHA , ta mig inte seriöst på dessa bilder.. 
VET NI VAD? JAG ÖPPNADE COLAN MED HANDEN,ASSÅ MED FINGRARNA TYP.. ASSÅ DE VAR EN SÅN DÄR KAPSYL GREJ.. Å JAG FICK UPP DEN, BA SÅDÄR JAG ÄR FAN BÄST...

dushn vettu*!


Har precis dushat, som ni kanske ser ^^ .. Så ska snart fixa mig, och sen tror jag att det blir att dra till stan ett tag och vänta tills elias hör av sig så ska jag träffa han ett tag, och sedan träffa min älskade pojkvän hoppas jag på!
Och jaaaaa,super fina bildeR:):):):):):):):):):

hej jag har damp ok

varför ska jag behöva ångra, varför ska jag känna såhär?
jag vet anledningen.
det är så sjukt att du ska behöva en idiot.
så jävla patetiskt.
akdmkasdmaksdm damp ok . .  . . . .

äckliga jävla skola, dra åt helvete.

Den här dagen kan bara ta sig, egentligen borde jag bara gå och lägga mig. Har ont i huvet, och är allmänt less. Skolan gick inge vidare idag! Den här veckan rättare sagt är väl inte den bästa men iallafall..
Fick tillbaka SO provet idag, jag hade förväntat mig att jag skulle få ganska bra betyg. Kanske g+. Det gick fasen bra när jag gjorde provet,trodde jag. Jag skrev ju skit mycket! Men självklart ska man ha ngn jävla konstig lärare, som sätter IG på mig TROTS ATT JAG SVARAT PÅ ALLT utom 2 frågor typ.. Vad är det för jävla lärare? Ärligt, ibland undrar jag om dom bara förväntar sig att jag alltid ska göra så dåligt, dom har väl redan bestämt vad jag ska få för jävla betyg. 
När jag hade kämpat som en jävla gris för att klara provet oxå.. 
Kände mig så jävla misslyckad, failat på både so proven vi haft.. Och höll på skita i matteprovet, men gick dit ändå tillslut, men var ju inte konsentrerad på det. Jag var så jävla upprörd.. Men jag hoppas verkligen jag klarade det provet, annars fan har jag failat på både matteproven också. 
som att det inte räcker med att jag kanske inte tar mig in på gymnasiet, som om det inte är nog.. Fyfan vad jag är misslyckad ärligt. Jag som trodde jag kunde vara bättre än släkt osv. Men nu rasar
ju allt,allt skiter sig ju.



Okej,jag behövde skriva av mig.. 

hjälp mig upp..

funderar på å köpaaaa




älskling,du är underbar!

Vi har 2 ögon.
Vi har 2 händer.
Vi har 2 öron.
Vi har 2 fötter.
Vi har 2 ben.
Vi har 2 armar.
Vi har 2 lungor.
Men varför har vi bara 1 hjärta?
För att man ska hitta det andra.

Jag har hittat mitt.


tonight

Simon for för typ en halv timme sedan eller någonting,så nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Funderar på om jag ska vara hemma ikväll,eller rättare sagt om jag ska vara själv eller inte. Lutar faktiskt lite mot att jag ska vara hemma, och försöka göra någon nytta. Okej, fråga mig inte vad jag snackar om. Men bara chilla lixom. Mormor och morfar kommer hit ikväll. Får helt enkelt se va de blir..


1 vecka kvar.

Har precis städat lite granna,duktig som jag är! Funderar dock på om jag ska orka fixa mig. Jag kan inte bestämma mig. Så jag vet ifall jag ska ha bort plattängerna osv. 
Simon kommer iallafall hit ikväll,så det blir myskväll och sedan sover han här, myyys!

Något som är riktigt nice är att det bara är 1 vecka kvar i skolan nu, och på Tisdag är det Lucia, och Torsdag är det Volleyboll. Tror dock inte jag ska vara med. Dock har man 3 prov att göra nästa vecka, om inte 4..? + så kanske jag måste fixa mitt hemprov om jag ska fixa betyg i historia. Aja,får se hur det blir!

Aja, ni får ha en riktigt bra kväll. Puss!


älskade pojke ♥♥♥


Simon Alexander Bergmark,du håller mig vid liv. 
Jag är så oerhört glad att jag fick chansen att träffa dig,
Det har gått snart 2 år sedan vi träffades för första gången,
och 1 år sedan snart vi 2 blev 1.
Ett liv utan dig är inte värt att leva,
tack för att du finns,tack för att du orkar med mig,
tack för att jag får dela min tid med dig.

Praso.

Har varit på Praso på Draggen idag. Jag tror fan jag nästan bestämt mig,men samtidigt så känns det som att en del av mig inte är riktigt säker. Jag känner mig så osäker nu förtiden,bara så jävla svag. 
Jag vill bara vara säker på allt detta.
Senare ikväll blir det att fara på umeås internationella gymnasie.

varför känns det ibland som du inte alls vill "ha med mig å göra",
som att du "undangömmer" mig,
våga bevisa,gör det.
det är sådant här,jag "sjunker" av. 
1. Har du ett par rosa string? - aao 2. Vem var den senaste du pussade? - Simon. 3. Vad har du för bhstorlek? - 4. Trivs du med det? - jag bryr mig inte särskilt mkt. 5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - har inte räknat? 7. Vad gjorde du inatt? - Sov med min älskade 8. Och i förrgår natt? - Sov med min älskade. 9. Vad gör du innan du ska sova? - pluggar elr dator,elr tv typ 10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nej. 11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - beror på. 12. Vill du ha barn någon dag? - Kanske 13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Ah. 14. Choklad eller glass? - Choklad typ. 15. Push-up eller T-shirtbh? - öhöh 16. String eller hipsters? - String mabe, 17. Stövlar eller sneakers? - öhöhöh 18. Kjol/klänning eller jeans? - jeans Tiofakta: 1. Hemstad/ort: Umeå 2. Hårfärg: blondie, 3. Längd: 1,54 typ 4 Frisyr: uppsatt just nu 5. Ögonfärg: Blå, grön 6. Skostorlek: 36-37 7. Humör: Vettefan. 8. Vad är kl nu?: 20:46 9. Civilstatus: Förhållande 10. Vänster eller högerhänt: Höger. trorja Tio saker om ditt liv: 1. Har du nånsin varit kär? - Jappss. 2. Tror du på kärlek? - simon får mig att tro på det. 3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?- Har jag väl. 4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - aaa 5. har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja 6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? -njaaaa 7. har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - säkert 8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Innan jag blev tsm me simon ja, 9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - eheheh vene 10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vetinte Tio saker: Det där eller det här 1. Kärlek eller pengar? - Kärlek. 2. Vin eller öl? - vin tpy. 3. Dag eller natt? - jag föredrar nätter,dom är roligare på något vis. 4. One night stand eller förhållande? - Förhållande. 5. Tv eller internet? - Internet tror ja 6. Pepsi eller cola? - Cola. 7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror på humör, och beroende på folket. 8. Färgfoto eller svartvita? - Färgfota, oftast. 9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face, 10. Bilddagboken eller myspace? - bdb. Tio "Har du nånsin": 1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Ja. 2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - m 3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja. 4. Har du hoppat bungy jump? - Nej. 5. Har du nånsin varit med i en olycka? - hmm, beror väl på vad som räknas 6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - näe 7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja. 8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej. Tio känslor: 1. Saknar du någon just nu? - Ja 2. Är du glad? - skulle jag slippa prov och massa sånt så ja. 3. Är du fundersam? - typ 4. Är du uttråkad? - Jaa. 5. Är du tysk? - nä 6. Är du italienare? - nä. 7. Är du svensk?- Ja. 8. Är du fransk? - nä 9 Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej 10. Gillar du någon just nu? - Jjaaaa Om dig: 1. Hur mycket är klockan just nu? - 20:51. 2. Namn? - Sara Jessica Linnéa Lindberg. 3. Vart bor du? - Hos simon. I mina drömmar. verkligheten så ersboda å degernäs. 4. Hur många barn vill du ha? - 45. 5. Vill du gifta dig? - kanske. 5.Rullar du spaghettin eller skär du den? -både och. 6. Har du ätit sushi? - njä 7. Favoritglass? - sandwish, twizzter osv 8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - har inte kollat 10. Humör? - du har frågat. Fyra grejer: 1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - aa 2. Har du en hund? - nope 3

heej

DU MÅSTE VARA ÄRLIG!

Jag är/har..
( x) Jag har gjort graviditetstest.
(/) Jag tänker innan jag gör saker.
(/) Jag är envis.
(/) Jag är petig med musik.
() Jag går efter utseendet på tjejer/killar.
( /) Jag skriver poesi.
(x) Jag är emot mobbning.
(xxxxxxx) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan tänd.
() Jag snarkar
(/) Jag pratar i sömnen.
() Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler än 3 prickar i polisprotokollet.
(/) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
() Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
(hahaha vet inte) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor.
() Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
( ) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
( ) Jag är bortskämd.
() Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
() Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
( ) Jag har tatuering/ar.
( /) Jag har hållt något av mina nyårslöften.
() Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
(x) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
(/) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
(/) Jag har krockat.
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
(x) Jag har en hobby.
(/) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
(/) Jag favoriserar personer.
(/) Jag läser.
(x) Jag har humor.
(/) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
(/) Jag har bra självförtroende.
() Jag tycker att jag ser bra ut.
() Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
(/) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
(/) Jag vill plastikoperera mig.
() Jag är teknisk.
() Jag talar dialekt.
() Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
(/) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
(x) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
() Jag har sett mina föräldrar ha sex.
(/) Jag tror på en helt egen religion.
(/) Jag har ofta huvudvärk.
(/) Jag är lättpåverkad.
() Min dotter ska heta Jaméliah.
() Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(/) Jag trivs hemma.
( ) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
(x) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
( x) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
(/) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
(/) Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful.
( ) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
(/) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
(/) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag är förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
(/) Jag tänker gifta mig.
(/) Jag säger/har sagt "jag älskar dig" även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
(/) Jag har kört bil.
(x) Jag har kört fyrhjuling.
(/) Jag har kört traktor.
() Jag har kört motorcykel.
(x) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(/) Jag vet hur man startar en bil.
( ) Jag kan skida. -
( ) Jag kan skrilla. -
( x) Jag är bra på kubb.världsbäst
Hygien:
(/) Jag målar naglarna.
() Jag har snusat/snusar.
() Jag har rökt/röker
() Jag tränar.
() Jag biter på naglarna.

Jag kan inte beskriva. Det är ofattbart.

Om någon läser detta,så ni får tycka vad ni vill. Tyck att jag är fjantig, tyck vad fan som helst.

Jag följer inte med till Örträsk i helgen,jag känner inte att jag har orken. Visst,jag har tänkt ett tag att jag ska gå till farmors grav. Men nu blir det att skjuta upp på det. Förra gången jag var i Örträsk,på släktträff då vi gick en promenad runt byn,så visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag fick panik,så himla mycket panik. Jag fick hålla mig från tårarna och ville bara krama om alla. Vad var det som egentligen hände? Jo,ett hus som brunnit för ett ganska bra tag sedan, allting låg kvar på tomten. Polisbanden var kvar (avspärrningen). Ingen hade röjt upp. Jag undrar om det ens är det nu? Alla tyckte det var hemskt. Jag tror inte jag var ensam om att påminnas om våran stuga. Men våran brann inte utav "misstag". Inte nog med det,så var väl en liten del av "knarkhuset"s avspärrning också kvar. Jordhögar/påsar låg kvar på gården. Odla Mariujana är inte det smartaste i den byn, men det är så himla synd.. Att huset skulle förstöras så jävulskt. Att Urbans föredetta hus skulle användas till detta. Urban var en nära vän till familjen. Tyvärr begick han självmord. Hans föreldrar bor kvar i byn,och måste leva med att se detta så fort dom ska till affären t.e.x Jag tycker så oerhört synd om dom. Men självklart togs dom som gjorde detta av polisen. Allting bara faller ihop. Men jag ska samla mig kraften,för jag vet att jag kan,jag vet att jag orkar! Jag vill dit,bara jag har orken.

Vårat hus/stuga brann ju som sagt ner,jag har skrivit detta förr. Men alla minnen dyker upp. Mina första år spenderades där b.l.a Jag minns att jag alltid kröp ner i en "frysbox" (eller va de nu heter) i köket. Rosa var den,har kort på det.. Minns när jag och morfar byggde en altan,jag samlade mask. Jag och Morfar kan skratta åt det än idag. Minns alla rummen,minns när jag och mamma alltid sprang och gömde oss när det åskade. Jag var så otroligt rädd, och alltid sprang vi till rum där det inte fanns några fönster,men jag skrek hela tiden att jag ville ut till bilen och "skydda mig". Minns att pappa köpte ett nytt dockhus till mig, som jag så gärna ville ha. Minns källaren,där jag skulle förvara monster,om jag minns rätt. Eftersom jag hade läst en bok om en flicka som hade ett monster i källaren. Inga fler monster för mig,tror jag den heter. Jag föreställde mig alltid att källaren,var den som vi hade i stugan. Jag minns vinden,där det fanns så många grejer.. Alla minnen,"allas" barndomar,allting lixom.. Minns vävstolen som jag var så fashinerad av. Det var så himla mycket som bara försvann. Jag undrar än idag,varför? Hur kan en människa vara så "grym" så elak? 
Vi har dock byggt upp en ny stuga,mordernare givetvis. Vilket är härligt. Men ingenting kan erskätta den förra. Jag pratar som om det är någon som har dött,det kunde ha varit så. Men som tur är,är det inte så. Men jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar det. Det är bara så jävla sjukt. 

En bild på mig då jag står utanför gammstugan, midsommar!

RSS 2.0