Jag förstår inte.

Jag vet att jag skrivit om det dära med otrohet förut,men just nu känner jag bara att jag MÅSTE skriva. Tankarna snurrar,jag förstår inte. 

Varför,varför,varför är man så dum så att man är otrogen? Då kan man ju fan inte älska sin pojk/flick vän nog mycket. För hade man gjort det så hade man inte ens tanken på att göra någonting med någon annan. Varför är man tillsammans med någon,om man inte ens kan hålla sig till den personen? 

När det dessutom händer mer än en gång,då börjar man fan undra.. Hur kan man göra illa sin pojk/flick vän så mycket så att man gör någonting med någon annan? Hur faaaaaan kan man ligga med någon annan när man har pojk/flickvän.. Jag förstår inte grejen lixom! Varför skadar man någon man älskar? Man älskar nog inte den så mycket som man tror. FÖR DÅ HADE MAN ALDRIG HAFT IHOP DET MED NÅGON ANNAN...

Okej, jag blir bara irriterad. Visst,jag sitter inte och klankar ner på någon ifall jag hör att någon varit otrogen. Jag kan oftast hålla mina åsikter inne. Men jag förstår bara inte..


Bakade muffins!

Bakade muffins ikväll, och bjöd mormor och morfar och familjen, brorsan bakade chokladbollar. Mums! Fick även 1 tusen av världens bästa mormor och morfar till London på Lördag,och har även fått 500 av mamma. Så det blir att växla det på lördag på Arlanda. Kan inte fatta att jag åker om 3 dagar typ. Sjukt! Men äntligen så ska jag inte snåla längre,har snålat och varit tråkig hur länge som helst nu.

aooouch

hur kan man vara så dum..? Tycker fan synd om en viss människa även fast jag ogillar den människa.
Helt otroligt hur lågt man kan sjunka..

Var bara tvungen att skriva det! puss.

Ingen tandläkare imrn.

Sitter hemma nu, och fick just ett samtal om att det inte blir någon tandläkartid imorgon. Så jag slipper sitta i tandläkarstolen cirka 2 timmar. Jag som hade tänkt att äta på stan och sådära,men det blir väl bra ändå. Kan köra min träning imorgon då istället. 

Ska försöka tvinga mig själv att plugga ikväll,kommer bli så mycket bättre om jag slipper göra omprov. Men jag fattar ingentinggggg..

trevligt.

Sitter med världens trevligaste klass, eller inte.. Dom sitter och rapar som faaan.. Urs!
3 lektioner kvar, och sedan drar jag nog ner på stan och kikar innan min buss går.
Kvällen kommer nog bestå av plugg.. Suck!

Känns inte bra att Simon är ledig idag, och jag själv måste plågas i skolan..

Miss sixty!

Yäyy, ska på miss sixty i london! Får hoppas att jag hittar massaaaaaaaa.
Ehehe, vet inte om jag ska lämna mina piller hemma,
kmr dock bli fett knas.
AJA. 
Var bara tvungen att försöka vara glad. Jag är bäst,jag älskar mig själv,yesyes. Jag är nog den enda som uppskattar mig själv,eller vad man säger. känns så just nu iallafall. Men jag är glad att jag är  jag.

fuck u.

Vissa människor borde bara hålla igen sin jävla käft,jag är så jävla mycket bättre än dig. draaaaaaa :)

pizzaaa

Drar mig till pojkvännen min och käkar pizzaaa,

EHEHEHE

HAHAHAHAH märkte nyss liknelse mellan en människa i bigbrother och en som jag ogillar... HAHAHAH SERIÖST, JAG DÖR.. LIKA FEGA, OCH BARA SÄGER SAKER UTAN ATT SEDAN KUNNA FÖRSVARA SIG SJÄLVAAAA.
JAG DÖR FÖR MIG SJÄLV JUST NU!

haaaatar att inte veta lixommmm baaaa tjaaaaa

Ingen aning om vad jag ska göra ikväll,hatar då jag inte vet och allting är osäkert. Någonting borde man väl kunna hitta på,vet dock inte riktigt vad jag vill och känner för att göra men..
Äntligen helg snart, men  jag vill bara ha lov och slippa skiten. 

Juste, måste försöka komma ihåg att jag har makeuprådgivning imorgon på bodyshop! Kul och se hur det blir. AJAAAAAA PEACEEEEE!

heheheh

10 dagar kvar, så jävla shoppingsugen!!! Fyfan, har typ levt som ngn översnål människa... Fyfan vad nice det ska bli,helveteee! Paradiset juuu.

IMORGON NÄR JAG VAKNAR SÅ ÄR DET HELG NÄSTA DAG!!!!

Var och tränade ikväll med älsklingen btw,

EHE

Så sjukt förbannad, brinner fan av. Vuxna människor verkar skita totalt i vad ungdomar tycker och tänker! Ingenting spelar någon jävla roll för dom. Men för andra vuxna fjäskar dom som in i helvetet. Blablabla, erat fel. VILKET JÄVLA BULLSHIET, SAAAATAN ASSÅÅ.
OKEJ SORRY FÖR DAMPINLÄGG, JAG ÄR BARA DAMP NU.

Baka!

Är grymt jävla sugen på att baka och massa, men ska äta semlor ikväll. Och blir nog att baka på Torsdag kväll,eller Fredag då jag kommer hem från skolan. Har dock inte bestämt vad än. Håller på fundera på det,
Kanske hallonmousse?

2 lektioner kvar.

2 lektioner kvar. Känns fan skönt. Inte så jätte jobbiga lektioner heller, vet dock inte vad som händer sedan. Känns som att jag inte kommer ha någonting att göra. Men får hoppas på att något händer. Taggad på lov,oja! Taggad på London, oja. Typ 11 dagar kvar! Yäy!

Bigbrother ikväll!

Ligger i sängen och taggar bigbrother som börjar ikväll! Ska bli kul och kolla om Hannah Widerstedt verkligen har den dära äckliga rösten som hon har i sina v-inlägg! 
Annars så sitter jag och kollar bloggar/shopping från London. Shoppingsugen gånger 1000. Ska bli sååå kul!

Tro på dig själv,aha?

- Tro på dig själv Jessica, du kan..

Ni tror att det är så jävla lätt för mig att tro på mig själv, men det är inte det lättaste. När jag i alla mina jävla år har fått höra hur dålig jag är. När jag aldrig fått höra positiva grejer om mig själv. När jag blivit slagen för att jag är ful, jag undrar.. Varför slår man någon som man tycker är ful,varför orkar man ens lägga ner tid på någon som är så ful då? Vad hade jag kunnat göra åt saken? Lixom,jag är född såhära? Jag kan inte ändra på det. Inte fan skulle jag behövt bli slagen för att jag var så ful? Under alla jäkla åren,fick jag bara skit,skit hela tiden. Jag tror att det är det som påverkat så himla mycket,som gjort att jag har så himla svårt att tro på mig själv. Jag fick aldrig veta vad som var positivt. Till slut tog jag ju till och med förgivet att allting jag gjorde osv. Var negativt! 

Jag borde inte skriva ut sånt här i bloggen. Men jag ska inte längre dölja allting i mitt liv. Jag orkar inte bära på allting.
En som är så pass många år äldre, ska inte slå en yngre för en sådan sak. Det är den människa som är omogen. Inte jag!

Släktn!

Min morbror har fest ikväll,och jag och simon ska dit. 87 styckna som ska dit,ärligt. Jag är fan rädd! Hur mycket folk som helst som man inte känner, och släktingar som man bara träffat några gånger i sitt liv. 
Bara hoppas på att allt kommer att gå bra, att det kommer bli trevligt osv. Jag förväntar mig inte att det kommer bli så himla kul,men trevligt kommer det nog bli. Träffar inte släkten så ofta. 
Sedan blir det att sova hos simon inatt,super mysigt!

Jag är bäst.

Idag är det en sådan där dag,man helst bara vill sitta inne och inte behöva gå ut. Men naturligtvis så finns det någonting som heter skola. Som vill ha oss ungdomar så mycket. Pedofil? 

Äeh,ja på tal om väder och sådant så längtar jag otroligt mycket till sommaren. Längtar tills jag kan göra moppe igen,då kan jag lova att det blir att köra till bettnäs ett antal gånger under sommaren. Och åkta till Holmsund på badet där. 

Måste bara säga hur otroligt bra skolan går nu då,eller ja nästan. Klarade ju livräddningsprovet, om jag fattade det rätt. Fått veta att jag kanske får VG i tyska. Fick igen en SO uppgift idag,och fick VG. Jag har ju nästan börjat ta lite förgivet att jag får IG på SO-grejer. Så jag var tvungen att dubbelkolla några gånger så att det inte stod IG. Men VG stod det. Lycklig tjej! 

Ska fixa mig lite smått nu ,och fara och träffa min boyy!

vill baraaaa hem!

Sista lektionen börjar om 25 minuter, då har man haft hål i 3 timmar. Hungrig som ett jävla as är man,så mitt försök att plugga har väl gått sådära. Men ska hem och göra tortellini när jag slutar, haha..
AJA, fredag imorgon fett kungggg!

VG!

Fick just tillbaka en SO-uppgift, och jag fick VG. Vilket jag är otroligt stolt för,eftersom allt annat har jag typ fått IG på.. Nu fick jag iallall lite mer energi och kraft. Jag kan,men bara ibland..
Hål snart  i 3 timmar,ska försöka göra bort lite skolarbeten och sånt. Duktiga flicka!

1 timme!

1 Timme på löpbandet, riktigt stolt! Hade även tänkt att träna magen med en kompis jag träffade på gymmet. Men jag kände att det var bättre att fara hem,och ta det någon annan gång. Kollar iallafall på TV nu och taggar ledighet! Helg snart ju! Måste börja planera helgen..

DÖDA MITT HUVE.

Fyfan mitt huvud dödar mig, och jag vill bara träffa någon rolig människa. Nu fan ska jag sluta lata mig. 
blööö, UT Å PLUMSA I SNÖN  ;););;));)

Blir nog att leta någon som vill dra och fika med mig. Om jag orkar fråga någon. 

dra ut på det hemska hashboda.

Blablabla, sitter och gör ingenting. Eller ja, sitter och försöker ge mig på lite skolarbete,men tror att det blir att dra ut eller någonting istället. Behöver luft,behöver ja.. Människor!
Näääääämen,får se vad jag ska ta och hitta på!

tja!

Har en hög med skolarbeten jag kanske borde göra, men äeh. det hinner jag med någon annan gång. Jag vill göra någonting,ikv. Vet inte vaaad.. Jobbigt liv. Nä,skoja. Livet äger :)

BAD :D

Urs, har nyss haft bad. 5 st som var med,så det gick väl någorlunda bra. Taggat med matte nu ju,

Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag idag då, jag och älsklingen var och åt på Great Eastern. Så gott! Testade Sushi för första gången. Kan säga att det var nog första och sista gången! Verkligen ingenting speciellt,som alla får det att låta som? Sedan for vi hem till mig och myste, åt stora jordgubbar doppade i choklad.
Hade först tänkt att köpa någonting åt sötnosen,men jag tycker att det är så himla mycket viktigare/roligare/mysigare osv att lixom göra någonting tillsammans, ha det mysigt tillsammans tillexempel istället för att ge varann en massa presenter. 
Och lixom göra någonting som istället kan vårda relationen dessutom.

Min underbara.

Jag älskar dig mer än allting annat, jag visste inte att det gick att älska en annan människa såhär mycket som jag gör. Du är allting som jag behöver för att klara mig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta,vare sig du vill det eller ej. Hur kan man vara såhär underbar som du är?
Jag ber dig,lämna mig aldrig. Låt mig leva med dig föralltid.
Det är inte bara tomma ord som jag sitter och skriver,det är ord rakt ifrån hjärtat. Vi har haft en hel del motgångar,men vi har klarat det trots allting. Vi har varit ifrån varandra,vi har "bråkat",haft "uppehåll" men det var nog bara ett tecken på att vi skulle inse att vi är rätt för varandra. För "Ibland måste man vara ifrån varandra,för att inse att man är rätt för varandra". Jag tror att vi har insett att vi är rätt för varandra,att vi är menad för varandra,efter våra uppehåll osv. Att vi var rätt för varandra,att vi hör ihop fattade jag dock ganska snabbt efter första träffen.
Vi har snart varit tillsammans i 1 år,dock skulle man kunna säga snart 2 år. Men 1 år snart sedan vi verkligen bestämde oss, lixom visa det allmänt,kunde tala om det.
Lixom, nog kändes det ibland som om att vi var tillsammans långt innan det. 
Jag vill bara ha sagt,att det är du som är den rätta för mig,och det har jag vetat sedan länge. Du är den enda för mig,skulle aldrig kunna byta ut dig. Min underbara skatt.

Gymnasie!

Hantverksprogrammet, Övriga hantverk, stylist ( HVSTY )
Totalt sökande: 128
Sökande val 1 : 40 
Antal platser: 16

Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service, lärling ( HAHAN0L )



Totalt sökande: 21.
Sökande val 1: 8
Antal platser : 4

Handels- och administrationsprogrammet ( HA )
Totalt sökande: 54
Sökande val 1: 6
Antal platser: 36

Fråga mig inte varför en del av texten blev större. Men aja, nu är det bara hoppas att man blir en av dem 16, av totalt 128 styckna och första valare 40 st. 
Är lite rädd att det kommer bli sista valet, eller asså inte för att det skulle vara nå problem med att gå den linjen,men skulle nog känna mig lite dålig om jag inte kommer in på 1a, eller 2a.




Klasströja och byxor nu då !!!


det här är mitt liv, jag har tagit mig hit utan rast eller sömn.

Ska börja dra mig mot gymmet,funderar även på att fara in på någon affär och köpa chokladhjärtans askar åt nå vänner/pappa osv. Dock vet jag inte vars det finns någon affär öppen nu,får se hur det blir. 

Önskar jag kunde visa min familj och släkt hur mycket de betyder, och hur världefulla dom är. Hur starka, dom är som kämpar på.. Jag hoppas allihopen har en bra dag imorgon,och särskilt till dem som inte har någon pojk/flickvän att spendera dagen tillsammans med! Allt för många tycker att morgondagen är en dålig dag,men gör den till en bra dag nu människor.


yeye!

Fick veta idag, att jag kanske kommer att nå VG i Tyska. Vilket jag är väldigt förvånad över,eftersom jag knappt gjort någonting på lektionerna. Men nu känner jag att jag ska kämpa för att få ett VG. Ibland så går det så himla bra,men då det lix går dåligt - så rasar ju ALLT!
Sitter just nu och funderar om jag ska dra mig iväg på gymmet, jag tror faktiskt att det blir så. Brukar ju träna Tisdagar och Fredagar,men det kommer inte bli någon träning imorgon skulle jag tro. Så det får bli ikväll istället! 


Slutar om en timme!

Slutar om ca en timme,  och då drar jag mig ner på stan och köper förmodligen en bikini,och kanske lite underkläder om jag inte väntar tills imorgon. Ska även gå och köpa lite små grejer,lite mysgrejer.. Ikväll blir det nog träning, och kanske köpa bak ingredienser! 


<3333

Varje gång jag somnar bredvid dig, vet jag att jag kommer vakna upp med den finaste i världen.
Känslan är underbar,
jag älskar dig!

Komplex.

Läste en tidning på gymmet samtidigt som jag gick.. Stod om tjejer/kvinnor/ja.. what ever, som hade blivit av med sina komplex över sina kroppar och vad dom är nöjda med sig själv.

Det fick mig att tänka till hur jag skulle kunna bli av med mina komplex,(eller ja vad man nu ska säga) och vad jag är nöjd med. Och jag kan säga såhär, skulle det finnas någonting jag var nöjd med i mitt utsendee/kropp så skulle jag vara ärlig och säga det. Men det finns ingenting jag är riktigt nöjd över. 
Men mitt självförtroende höjs otroligt mycket då min underbara pojkvän säger att jag är söt/snygg/sexig,ja,allt vad det nu kan vara.. Då känner jag mig som mest nöjd med mig själv,även fast jag vet att jag inte är så himla snygg eller något,så får han mig iallafall att kännas som det. Jag är så otroligt tacksam över att jag har min underbara pojkvän. Jag vet ärligt inte vad jag skulle vara utan honom.

Komplexen kommer nog aldrig att försvinna. Och ärligt,har jag cash då jag är äldre så kommer jag förhoppningsvis att operera mig om jag samlar modet. Även fast jag har haft liiite fördomar.

Jag vet alla mina "fel" med mitt utsendee,jag vet det. Och ni behöver inte påminna mig. Jag kan inte råför hur jag ser ut,det är såhär jag blev. Det är väl bara att vara nöjd med det.

<3

Man ska hitta killen som :
♥ älskar dig för den du är,
♥ visar vad han känner för dig.
♥ skickar sms på kvällarna & skriver "Godnatt älskling, saknar dig".
Han som vill visa upp dig för hela världen även om du själv inte tycker du ser bra ut.
Han som ringer upp dig om du varit sur & la på telefonen.
♥ erbjuder dig att vara med honom när du inte gör något.
♥ skriver ditt namn på msn,facebook,skype även om han förlorar tio beundrare.
♥ bara skiter i alla andra tjejer han kan få,
♥ ligger vaken bara för att få se dig sova.
♥ håller dig i handen framför sina vänner.
♥ vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: Det är hon jag älskar


Slinga håret idag!!

Min ångest dag idag. Söndag - bytet mellan mamma och pappa. 
Dock känner jag mig glad idag! 
Ska dra mig iväg till strömpilen nu och köpa slingfärg,ska slinga håret idag. och sedan blir det gymmet senare idag.
ska dock ha ljusare än denna!

Ricinolja!

Funderar på att testa ricinoljan, för att se om mitt hår får en kick och växer lite granna! Är lite tveksam,eftersom det kommer bli kletigt, och svårt att tvätta ur. Men tror att jag ska göra ett försök. Kanske då jag kommer hem från London. Får se. 

Jag trivs bättre i långt hår,än kort,eller ja.. Är det längre än axlarna så känns det okej. Men jag ville ju ha hårförlägning förut,men nu kör vi på detta!

;)

Ladies Sweat Pants Lee Cooper Three Quarter Fleece Pants Ladies from www.lillywhites.com
Ladies Jackets and Coats Miss Fiori Velour Suit Ladies from www.lillywhites.comLadies Tracksuits Miss Fiori Velour Suit Ladies from www.lillywhites.comAll Bags Puma Amberley HoldallCL14 from www.lillywhites.com

Yeaa

Ska ta och leta fram någonting att träna i,och sedan försöka planera helgen lite granna! ;*

Är så jäkla shoppingsugen, vill fixa mig själv,fixa andra, åhåhåh.. Mina händer vill arbetaaaa ;P

jag vill ha dig nu,som jag hade dig förut.

Funderar på att börja ta mig fika och börja ta mig i säng, dock är det ett tvprogram som jag skulle vilja se klockan 10 till 11. Dock skulle jag kunna se det på nätet sen.. Beslutångest oja! Haha!

Skola!

Jag har som sagt valt till gymnasiet, jag tänkte att det skulle kännas skönare att bara ha det gjort. Jag försöker hela tiden att tänka att det blir bra som det blir. För jag tror faktiskt att det kan bli det. Bara jag vågar lita på att det kommer att bli bra. Men samtidigt så är jag orolig. Vill jag verkligen det här? Tänk om jag ångrar mig,Det kanske blir bättre med andra handsvalet,men dock så är det första jag verkligen tycker är kul och som jag tror skulle bli perfekt. Jag undrar ärligt hur det kommer att sluta! 

Jag önskar att jag insett mycket,mycket tidigare att skolan faktiskt är viktigare. Jag borde ha fattat vad min familj,mina släktingar osv. Sagt! För det är nu jag har insett,detta är min chans att ta mig in på gymnasiet. Jag har mina betyg som jag måste fixa för att kunna ta mig in. Jag har typ 4 månader på mig. Jag känner stress,press.. Allting lixom.

Jag började lågstadiet på Östra Ersboda skolan. Där var det inte skola. Där var det långt ifrån skola. Östra Ersboda Skolan är helst ingenitng jag vill minnas. Det är där jag har ett av de minnen som har förstört mig så mycket. Hur jag blev tvingad..
Aja,själva undervisningen. Shiet,det var aldrig någonting sådant där! På våra lektioner,då var det bråk, det var bänkar och stolar som kastades runt i klassrummet. Och ja,jag är 100% ärlig. Dom KASTADE bänkar och stolar. Matteböcker och annat revs sönder av eleverna i klassen. Vet ni vad lärarna gjorde? Dom stod och tittade på. Dom bara stod där,gjorde ingenting. Ibland tog dom in fler lärare som bara stod där och glodde. Ibland hotade dom med rektor. Ibland blev det till och med rektorbesök! Jag minns inte att vi någonsin hade en riktig lektion. 

I mellanstadiet gick jag på Minervaskolan. Det var svårt, skolan var svårt,jobbig. Jätte jobbig. Jag hade special undervisning i Matte,Svenska och Engelska skulle jag egentligen ha,men det gick sakta.. Jag hann aldrig få det! Men vissa i klassen satsade hårt i skolan,och jag tror att det fick mig att inse lite. Jag minns att jag började bli besviken eftersom jag fick så dåliga resultat medans alla andra fick så bra. Jag sprang från lektionerna, blev sur på mig själv,låste in mig på toa,var deprimerad.. Efter ett tag började jag totalskita i skolan igen.

Jag började på TC. I början så pluggade jag inte alls, jag fick IG på proven. Jag insåg att ifall jag fick IG så behövde jag göra om dom. I 8an så började jag plugga lite granna. Men behövde oftast kämpa otroligt mycket för att orka med lektionerna. Nu i 9an,nu förstår jag.. Jag önskar så himla mycket att jag insett tidigare,att jag hade kämpat mer för betygen. För nu är jag här,sista terminen i 9an. Och inser faktiskt att jag ska in på Gymnasiet med mina betyg. 

Jag blir oftast besviken på mig själv när jag inte klarar av proven,när det inte går som det ska, osv. Men jag försöker ha i baktanke att jag inte är sämst. Som jag oftast tycker att jag är. 
Min mammas två kusiner, (som fortfarande är ungdomliga) en går gymnasiet fortfarande, och en har gått ut för ett tag sedan. Dom har inte heller haft det lätt i skolan, jag försöker tänka på det. Eftersom jag alltid haft som mål att göra mina släktingar stolta över mig. Jag behöver inte ha MVG i alla ämnen. Det räcker med att jag gör mitt bästa.
Iallafall,dom har haft minst ett grundämne som dom inte har haft G i. En av dom, har gått om 2 år. När jag tänker på det så känner jag mig hyfsat bra. Jag har inte behövt gå om ett enda år. 
Även fast min pappa trott att jag skulle behöva det (Jätte snäll pappa jag har,jag vet.. Men han är väl bara ärlig..
Mina släktingar/familj säger alltid åt mig att kämpa,det är ju det jag försöker att göra. Men det är iallafall bra att jag inser det nu,än att jag inser om några år.

Livet har inte varit lätt,livet har varit jävligt tufft många gånger. Men jag har tagit mig hit,och jag ska kämpa. För jag kan få en bättre framtid än dåtid. Och det är värt att kämpa för. Kämpa ska man aldrig någonsin sluta göra. Allting kan allid bli bättre. Man måste bara våga lita på allting kan bli bra. Och man måste alltid ha viljan. Viljan att må bra, inte deppa ihop för varenda minsta grej.



käften du

Nu ska du fan hålla  din käft, för inga jävla ord du säger är sant.
väx upp för fan,
du får snart skiten, och då ska jag skratta!


 

 

 

 

 

 

 


ueeeg

spyr,ueh.
återkommer.

Även jag kan vara duktig och kan ta ansvar.. Imponerande!

HAha ja shiet,gick in till mamma och sa godnatt nu. Och hon frågade om jag var sjuk (eftersom jag ska lägga mig nu) men mitt svar blev; Nej jag har nationella prov imorgon i 3 timmar. Och jisses hon blev imponerad,och började babbla om att jag är duktig som tar ansvar. Jag får beröm like,like,like!!
Nu ska jag ärligt försöka sova,för som sagt nationella 3 timmar imorgon. Wish me luck!

Efterlyst

Ska snart se Efterlyst,efter det så tror jag att det blir att försöka sova. Eftersom jag har Nationella prov imorgon i 3 timmar.
Drömde något "hemskt" inatt, jag hade skit mycket hår under armarna (ahahah..) och hade inte rakat mig på säkert ett år. Och jag var skit glad! Haha nä urs!

Poängsnack!

Mitt meritvärde är nu 170. Men då saknar jag betyg i Engelska. Får jag det betyget så har jag 180 poäng.
Jag håller på höja mig i Bild,5 poäng extra (eftersom jag G är 10,så blir det bara som 5 extra)
Musik får jag VG igen ifall jag bara tar mer plats. 5 poäng till.
Ifall jag får i Hemkunskap och Teknik (som jag kommer att ta snack med lärare,rektor osv om) Så har jag 10 poäng till.
Skulle jag få allt detta så har jag ca 200 poäng. Jag var in och läste på Hantverkarnas blogg att poängen för dom hade legat på 215-235.  Och vi 96or,är färre som söker,och det kommer vara lättare att ta sig in. 
Och jag hoppas att jag kommer kunna höja lite flera ämnen. Kemin ska jag försöka satsa extra på,och samhällskunskap typ,och Geografi.. 
Jag får se hur allting går. Kanske skulle man kunna höja sig från VG till MVG i någonting..?
Aja,får se helt enkelt.. Ska kanske skicka iväg ett mail till en lärare nu!

Gymnasievalet gjort!

Valt till Gymnasiet nu!
1. Hantverksprogrammet,Övriga Hantverk,Stylist,Dragonskolan.
2. Handels- och adminstrationsprogrammet,Handel och Service, lärling, Östra Gymnasiet
3. Handels - och adminstrationsprogrammet, Östra Gymnasiet.

Nu ska jag ge gärnet och plugga,försöka fixa upp mina betyg ordentligt. Det här fixar jag..
Ska ta snack med lärare.
Men jag måste också satsa mycket på Engelskan. Annars kommer det knappt att gå alls.
Jag vill göra det jag gillar mest..

Jag tror att det bara är ren skitsnack!

En sak  förstår jag inte varför vissa killar så gärna verkar vilja ha en trekant när dom är tillsammans med någon? Är det verkligen så att dem vill det,eller är det bara snack? Ärligt,så tror jag att det bara är snack. Eftersom killar vill försöka vara så tuffa,och allt vad det är (Något jag HATAR) Jag gillar när killar, (och andra människor) kan stå för vad dom tycker osv. 
Lixom vafan,är ni inte lyckliga med tjejen ni är tillsammans med? Duger inte sexet så att ni vill ha in en till med eller? Lixom jag skulle ALDRIG vilja att en till skulle vara med när jag och simon har sex. (okej,jag går rak på sak.) Oavsett om det var tjej eller kille.
Lixom,jag tycker att sex ska vara någonting mellan 2 människor. Mellan två,som det existerar kärlek mellan.
Sex har man med någon man älskar,varför ska man då ha en till med i sitt sexande? 
Ni kanske tycker jag är helt dum i huvudet,vad vet jag? Men jag kom bara och tänka på det här.
Trekant skulle jag nog vilja förknippa med otrohet. Faktiskt. Inte fan tror jag att alla tjejer blir så himla glada när de hör sina pojkvänner säga att dem så gärna skulle vilja ha trekant?
Jag tror inte riktigt att dom som vill ha trekant nöjer sig med det dom har,något är ju fel. Tycker jag.

Sportsite!

Sitter och kollar på en sportsida just nu, funderar på att beställa någonting.
Kolla gärna in du med!

;);)

Ladies Sweat Pants Lee Cooper Three Quarter Fleece Pants Ladies from www.lillywhites.com
Ladies Jackets and Coats Miss Fiori Velour Suit Ladies from www.lillywhites.comLadies Tracksuits Miss Fiori Velour Suit Ladies from www.lillywhites.comAll Bags Puma Amberley HoldallCL14 from www.lillywhites.com

Jackor från London!

Kan typ lova att jag kommer att köpa jackan på den sista bilden, om den finns kvar!
Ladies Jackets and Coats No Fear Ski Jacket Ladies  from www.lillywhites.comLadies Jackets and Coats No Fear Ski Jacket Ladies  from www.lillywhites.comLadies Jackets and Coats No Fear Ski Jacket Ladies  from www.lillywhites.comLadies Jackets and Coats Everlast Quilted Bomber Jacket Ladies from www.lillywhites.comLadies Jackets and Coats Everlast Quilted Bomber Jacket Ladies from www.lillywhites.com

Nationella prov!

Bussen nu,påväg till skolan och ska ha mitt första nationella prov för i 9an. Håll tummarna för mig nu! 
Efter skolan blir det förmodligen gymmet, hade dock lite problem med att få ihop kläder imorse att gymma i. Och beror också på vad Simon vill,eftersom vi eventuellt ska träffas idag.

Sockerpiller.

Då vart det sockerpills vecka,vilket innebär mens om ett par dagar. Jag säger bara,ta avstånd från mig. Min mensvärk är inte att leka med,så mitt humör lär ju inte bli det bästa. Som ni tjejer med väldigt mycket mensvärk förstår! Och ni andra brudar då..

Hade tänkt att ta mig i säng nu,eftersom jag har nationella imorgon bitti,och ska försöka vara pigg tills dess. Blir dock wordfeud spelande nu tror jag! Höres imorgon! Puss.
Bilder sedan förr,förra vekan tror jag..

Inför Nationella prov!

Har suttit och skrivit lite ner svenska texter, eller ja. Vad tillexempel krönika,reportage och sånt är. Men kan det ganska bra iallafall tror jag.. Nu blir det ansiktsmask. Och hitta på någonting i en timma!
Ha det bra!

Smygshoppat lite!

Har suttit och kollat lite hemsidor från London i säkert en timme,sjukt taggad nu ju! Men nu ska jag ta och hoppa in i dushen,sedan ska jag försöka plugga lite tills jag ska se på TV.
Fick med mig en Maskara hem från stan,var tänkt att det skulle bli slingor. Hade kunnat bli så mycket mer köpt idag,men jag måste hålla händerna i styr och spara pengarna. Drar ju trots allt om mindre än en månad!

Jag vill shoppa!

Är så sjukt sugen på att shoppa, allt möjligt, kläder,smink,produkter,presenter till älskling, osvosv.
Slinga håret, (blir nog att göra på söndag,eller nästa måndag..)
Vill fixa så himla mycket, snart ska jag leva igen!

så snygga!


Får inte nog av dig,min älskade.

Jag älskar dig, är inte 3 ord man säger till vem som helst.
Dem tre orden,är starka ord.
Inget man bara slänger ur sig.
Men jag tvekar inte på att säga dem till dig, du är värd så mycket. 
Jag kan inte få nog av dig,och får inte heller nog av att säga dem 3 orden till dig.
Du är min sol,du lyser upp min dag.
Jag älskar dig otroligt mycket Simon Alexander Bergmark.

Vi kanske inte är perfekta,men vi är iallafall perfekta för varandra. Det är huvudsaken!
Lämna mig aldrig.


Wallander!

Sitter och ser på Wallander nu,har haft riktigt tråkigt idag.
Simon for kring 11 imorse, så från att han kom hit igår tills idag vid 11, har man iallafall haft det mysigt. Vi var nyttiga igår kväll och gjorde en fruktsallad!

Otrohet!

Det där om otrohet.
Seriöst, när jag hör om folk som är otrogna hit och dit, så tappar jag fan respekten för människor. Hur kan man vara så dum och vara otrogen mot sin partner? Jag fattar inte. Älskar man inte sin pojk/flick vän nog mycket? Nej,man kan inte älska sin pojk/flick vän tillräckligt mycket om man är så dum så att man är otrogen. Och alkohol är absolut ingenting att skylla på!
Fyfan asså.. Jag förstår inte människor som har varit otrogen mot sin partner 2-3 gånger, vad är felet? Vad är det ni inte förstår? Varför vara tillsammans med sin pojk/flick vän, om man inte ens kan hålla sig till människan utan går och håller på med någon annan? Då älskar man ABSOLUT inte sin partner. 
Hur kan man lita på någon igen som har varit otrogen? Det skulle jag nog ALDRIG göra. 

Fyfan,jag tycker att människor borde ta och tänka om. Otrohet går att undvika. Älskar man den man är tillsammans med tillräckligt mycket,så är man INTE otrogen! 
Jag skulle aldrig kunna vara otrogen med Simon. Jag skulle aldrig någonsin kunna utsätta honom för någonting sådant,han är värd så himla mycket mer. Han är en underbar människa,som jag älskar mer än allting annat.
Varför skulle jag hålla på med någon annan människa? Fyfan vad äcklad jag skulle känna mig. Både äcklad av mig själv,och tanken av att göra någonting med någon annan än Simon. Fyfan,det får mig bara att vilja kräkas.

Har man varit otrogen,så tycker jag att man berättar det själv för sin partner. För sådant kommer fram förr eller senare! Bättre att det kommer från en själv,så att det inte kommer från någon annan. Det gör bara saken ännu värre! 


Bråk med lärare,suck.

Inte min bästa dag idag om man säger så. Haft bråk med lärare, och behövt använda mitt jävulska humör som jag kan få.. Men folk ska inte tro att dom kan behandla mig hur som helst. 
Lite komiskt att läraren höll på börja gråta. Stackarn... NAE tycker inte synd om den människa! 
Blir rektor och mentor snack på måndag,och kanske skolverket. Får väl förbereda mig på att dagen kommer att bli skit. Men jag är inte nöjd, förrän jag har gjort det jag ska typ. Jag ger mig inte,han kommer få skit,och då menar jag det!!!!!!!
Denna bild är till vissa lärare!!

Träning..

Letat kläder att träna i, gick inge bra, Hittade denna "magtröja".. Men inte så likt mig. Får se hur det blir,träning ska det iallafall bli!

Mina tankar just nu..

Tänk om jag börjar dricka massa när jag blir vuxen,tänk om jag blir alkolist..
panik.

sexuellt!

Eftersom vi hade 2 timmars tema "dag" idag om sexuella trakasserier och sånt dära. Så blev det ju en himla massa diskution (?) om en massa. Och någonting jag stör mig på är att vissa killar verkar ha helt uppfattning om dagens läge eller vad man ska säga. Kanske borde säga den riktiga världen isället? Dagens ungdomar (okej,känns fel att säga dagens ungdomar,eftersom jag själv är ungdom men ändå..) Verkar tro att killar har 30 slak, tjejer har stora jävla bröst, stor fin röv, är smala och "perfekta",att killar har värsta magrutorna, osvosv. 
Ärligt, jag tror att det blivit för mycket porr för vissa! 

Enligt min uppfattning,verkar det som killar "skämms" över sitt kön. Och det tycker jag verkligen inte att man ska göra,jag tycker inte att någon borde skämmas över sin kropp! Man är född som man är född,och är som man är. Man kan inte riktigt råför hur man ser ut. Ingen verkar heller vara nöjd med någonting! Alltid är det någonting som man tycker är fel med en själv. Oftast. Varför inte bara vara nöjd? Varför inte nöja sig med det man har? 

Nu sitter jag bara och babblar. Hejs!

Dagens händelser!

Var hos tandläkaren idag, och det kändes ju jätte värt eftersom jag bara var där 5 minuter typ.. Aja, när jag sedan klev in i hissen så tryckte jag på knappen som går till entreplan. Och då när hissen stannade,var jag på väg ut, dock var det bara på på plan 3, så jag höll på gå in i en kvinna. Och jag skrattar till lite och klämmer ur mig ett litet oj. Denna kvinna frågar genast vad jag heter,och jag talar om mitt namn. Hon står och säger att hon känner igen mig så väl, och höll på babbla. Det tog ett tag innan jag fattade vem hon var. Det visade sig vara min gamla låtsas farmors dotter ( eller ja, hon som jag tyckt var min farmor,eftersom min egna riktiga farmor dog ca en månad efter att jag föddes). Och min låtsas farmor är tyvär oxå död. Men det var lite kul att träffa henne faktiskt! 

Ikväll så har jag varit hos min morbror, väldigt trevligt har jag haft med lite övrig släkt. En hel del skratt! Är så himla glad att jag har min släkt, det känns som att vi tar hand om varandra så väl på något sätt. Jag uppskattar dom verkligen. Dom är så himla bäst,och jag älskar dom otroligt jävla mycket! Hoppas dom vet det..

TJA

Har nå himla sexuella trakasserier tema grejs imojs, jajaja skit kul. Killarna kunde iallafall erkänna lite, åhåhh, vissa killar är så enormt fega, och osäkra på sig själv i guesss.

Det viktigaste är att det är dig jag får vara med,

Det spelar ingen roll hur kul det är, det viktigaste för mig är att jag får vara med dig!<3
Jag vill uppleva allting med dig,oavsett om de är jätte roliga saker,eller mindre roliga saker.
Bara jag får vara med dig så är jag nöjd.
Jag älskar dig otroligt mycket älskling, nu-då-föralltid
24/2 - 2011.
.

SO :DDD

Sitter på SO lektion,och har skit kul. Fast ne, 2 lektioner kvar typ sedan ska jag till tandläkarn! KUL :DD
Okej,som ni förstår har jag skit tråkigt.


RSS 2.0