Jeans!

Blir att köpa dessa jeans fast i jeansfärg/blått, i slutet av vecka eller nästa vecka, ifall dom finns då! Hoppas det finns rätta storleken då. Dock är dom låg i midjan,så,så fort jag böjer mig fram kmr man väl se hela röven. AJA TJING!

träning!

Drog och gymmade lite granna idag, lär väl vakna upp med träningsverk. Glömmer alltid vattenflaska. Men jag är inte förvånad. Måste verkligen köpa skor snart känner jag.

Bestämde mig för att träna i leggings idag. Funkade ju iallafall!

min älskade pojke!

11 månader, och 1 vecka.
innan jag kände dig,var mitt liv en kamp mellan liv och död.
men du kom in i mitt liv och räddade mig.
från första dagen då jag träffade dig,den 19 Mars 2010.
så fick jag någonting att kämpa för,någonting fick mig att stanna, att vänta.
jag kände att det var någonting speciellt,och jag kan lova att det var så värt väntan.
jag hade svårt att lita på människor förut,speciellt killar.
men du visade mig,att dig kan jag lita på.
jag vågade för första gången lita på en kille,på väldigt många år.
det tog ett bra tag innan det tillslut blev vi,ja nästan ett år.
24 Februari 2011 är vårat datum.
jag vill ingenting annat än att vara med dig,
föralltid.
släpp mig aldrig,snälla.
jag lovar,jag är bara din förevigt,ingen annans.
jag älskar allting med dig,
jag brukar säga att droger löser inga problem,men du är min drog, det är dig jag är beroende av.
och du löser allting, du får mig att må så bra!

Jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst, mina ord tar aldrig slut. 
Jag älskar dig mest!

MÖSSA :D:D:D:

Men tjenare! Min fina dag har sett ut såhär:
Ungdomsmotagningen med skolan, jippi! 
Lektioner.
Gymmet.
Glömde datorn, jippi!
Hoppade till när jag skulle ut från omklädningsrummet..pinsamt!
Fick med mig en mössa från stan. HAHA jag passar inte i mössa. Men ska köpa något hårband som skyddar öronen,när jag är ute och går osv. Annars får jag så ont i huvudet.
Nu ikväll så har jag varit hos en släkting med mamma, trevligt faktiskt. Fick fika.. och sedan så har vi suttit och pratat, och planerat lite till en fest!

Han ä rätt så söt ibland!

Lite gulligt att min lillebror håller koll på mig. Igår frågade han när jag skulle åka till skolan och massa, och nu hade han tydligen gått upp och kollat om jag  hade åkt iväg. Ibland är skitungen så söt. Ikväll ska han läsa för mig, suveränt!!!! 
Och borsta mitt hår, om jag är snäll hoppas jag!
En bild jag tog på ungen för typ 1 och ½ år sedan!

Fuck lärare,

Vill fly från skolan, orkar inte lärarna.
Andra kanske inte tycker att dom behandlar mig orättvist.
Men jag tycker det.
Och jag tänker inte bara hålla käften,
det är inte så jag gör.
Nu jävlar ska jag ta tag i det.
Och om dom tror att jag tänker hålla käften resten av denna tid här,
så har dom så jävla fel.

glömde publicera dettttttttaaaaaaa..

Sitter i bussen och taggar mammas ica påse. Nä men hoppas det är något som är okej, det kan faktiskt hända.. Rena bantningsmetoden det där,som jag brukar säga.. Men egentligen inte kanske.
Har nyss träffat min pojke,så känner mig så mycket gladare,än vad jag var innan.

dubbelhakan måste bli fin!

Yäy, pappa ska på krogen ikväll typ.
Fest hos mig inattt ehhehehe!
fast ne.
kommer väl sluta med att han inte ens far på krogen. 
Beroende på om hans vän lyckas dra med min tråkiga fader.

Förövrigt så sitter jag och sminkar min dubbelhaka. Är svart och tråkig idag, (svart klädsel). Får se om jag byter tröja innan jag  beger mig ut. Eller om jag ska vara svart idag. Kanske livar upp outfiten med någon färglad sminkning!

Jessica talar.

Jag måste bara skriva av mig,om det dära som snurrar i mina tankar var jag än går. Känns det som. För det första vill jag säga att jag har inga problem med att snacka om det, jag kan svara på frågor om folk undrar osv, det är något jag behöver prata om. Pappa är den jag brukar prata om det. För pappa är den första, och ende som verkligen berättade sanningen för mig. Jag kände stort svek över min familj. Jag tyckte att dom ljugit för mig. Att dom undanhållit en stor bit. 

Så ja,vad snackar jag om? Branden.
Jag kanske tjatar, folk kanske får höra detta och tycker det bara är jobbigt med mitt tjat. För det första. Läs inte vidare isåfall! Men nu tänker jag ta detta från första början. Jag orkar inte tänka på det var jag än befinner mig,jag behöver skriva, osv. 

Jag minns det, mamma och F var på bröllop i Örträsk. Bröllopet var på bygdegården där,eller vad man nu kallar stället. Kanske använde helt fel ord. Men what ever, dom skulle iallafall sova i vår stuga. vår förra. Men ca en timme innan dom ska dit och sova, (tror att det var en timma innan). Så märker min gudmor/fadder en himla massa rök, röken kommer från det hållet där våran stuga är/var. Dom far dit, och som sagt så står den stora "byggnaden" och brinner. Ända ner till grunden brann det. Bara skorstenen kvar. Minns inte om brandkåren/männen lät det brinna ner till grunden eller hur det nu var. 

Anledningen till branden, var påtändning. Människan som tände på satt i buskarna och skrattade. Låt oss kalla honom för G. G satt/låg där i buskarna kollade mot huset,och skrattade. Mamma var tvungen att se honom ligga där och skratta över något som lämnat så jävla mycket sår och minnen. Självklart så var det inte så svårt för polisen att få fast honom. Så fängelse blev det såklart,dock dog han i fängelset.

Jag gick på lågstadiet. Jag minns att en dag på Fritids så låg tidningen uppe, då var det ett kort på våran brinnande stuga. (Notera att här visste jag inte att det var någon jag kände som tände på). Det var iallafall då jag såg detta kort, och denna artikel. Som det verkligen brast för mig,för första gången. Jag började känna oro,jag började misstänka allt och alla. Det jag trodde, var att det bara var någon som haft "tråkigt" och farit och tänt på. Men så var det inte.

Från början fattade jag ingenting. Jag kunde inte fatta att det var sant, jag förstod inte att detta hade hänt. Att det var på riktigt. Mamma och mormor, betedde sig som om någon hade dött. Jag fattade ingenting,men jag klarade inte av att se alla såhär ledsna. Tro mig,nu förstår jag! Dom kollade på bilder,bytte bilder, osv. Jag började bli ledsen. Mina första tankar var lixom, på allting som hade brunnit,allt som hade förstörts, alla grejer. Mitt nya dockhus som jag hade fått,"vävstolen", då jag och mamma alltid gömde oss i hörn och grejer,för vi var rädd för åskan,då jag alltid kröp under bordet när det var saker som lät. Tro mig,jag var livrädd för ljud! Vinden,med tusentals grejer. Alla grejer från mamma var liten,då min morbror var liten,kanske till och med från mormor då hon var liten. Allting,fattar ni.. Allting.. Plötsligt så var bara allt borta. 

Mormor och morfar "byggde" upp ett nytt hus, på samma ställe. Men ett mindre,ett fräshare. Men minnena återstår. Jag tycker att det är otroligt jobbigt, det är lixom inte det där huset som ska stå där.. Men jag tycker att det var så starkt av mormor och morfar att bygga upp ett nytt. Well,vi har världens bästa tomt, belive me! 
Att fara dit nu,är jobbigt. Ibland när jag hör att vi ska dit,så får  jag bilder  från det gamla huset, och lixom tror att det är dit jag ska. Men sedan så kommer jag på,det finns inte längre kvar.

När jag hör om bränder/ser hus som brunnit idag. Så väcker det minnen,men jag kan hantera det. Men jag tycker så enormt synd om dem som förlorade så mycket. Det är inte lätt att få hela sitt hem förstört, att allting försvinner. Det är så sjukt,så synd.. 

Det som jag skrev där uppe att jag var besviken på min familj,att jag tyckte att dom hade ljugit för mig,var för att dom aldrig berättat vem det egentligen var som hade orsakat detta. Visst,det kanske inte var det viktigaste,men det kom verkligen som en chock för mig,att en människa kan göra såhär mot en som borde stå en så nära. Något jag också funderar på är vars jag höll hus när detta skedde,bodde jag hos pappa,bodde jag hos mormor och morfar? Jag minns inte ifall jag fick något samtal. Isåfall tror jag att jag också skulle minnas var jag befann mig. Men en lättnad för mig är iallafall, att inte G var senare med att tända på. Då kanske inte mamma och min låtsas pappa levt idag. 

hur tänker man när man gör något sådant här? 


die fucking die.

Godnatt världen.
Vill ha helg nu,vill åka iväg.
Bort,
bort,bort,bort.
Slippa allt.

Näe,nu ska jag peppa mig själv.
Jag är väl den enda som har tid.

Eller bara skita i allt, å försöka se om jag kan åka iväg ngn stans.

Ledig!

Självklart så ska man vakna vid typ 5 tiden av att man drömmer, så jävla hemsk dröm också.. Att stugan i Örträsk brann.. När jag vaknade var jag så himla skräckslagen. Men nej, jag tror absolut inte att det skulle börja brinna där. Inte av att någon tänder på iallafall.. När jag just somnat så ringer väckarklockan typ. Suck! Aja, somnade om och vaknade för ett tag sedan, nu blir det snart käk, och dra på willys och sedan gymmet!

omg......

vaknar upp efter att ha sovit ett tag, å det man hör är pappa som springer runt i lägenheten och svär lite...han har alltså tappat bort byxorna. Och har världens panik.. 
Åh orkar inte. Nu ska jag äntligen sova,så jävla skönt!!

TJAAAA:D:F:F::FD:D:D:D:

Min kväll har endast bestått av pluggande, så nu hoppas jag på att jag klarar provet imorgon. Ett VG skulle faktiskt inte vara helt dumt. Tog mig iallafall ett skönt bad ikväll. Ingenting mer har hänt,har ingenting att komma med! 

Ska fixa upp bloggen någon dag. Måste fundera hur jag ska göra med den, funderar nästan på att skaffa en ny, och kanske lägga ut på facebook osv, så att min familj osv kan se. Det är riskabelt, och jag måste tänka på saken! Just nu har jag ju lixom inte nämt min blogg till någon. Jag sitter och skriver för mig själv,antagligen..:)
Nä,nu babblar jag på. Godnatt!
Okej,nästan kemi då.. Biologi det där ju.

otja.

du och jag under täcket babe,
det har gått flera veckor babe,

ställer inga krav,
säger aldrig nej,
för du vet vad jag vill ha,
så du får göra vad du vill med mig,
jag ställer inga krav,
säger aldrig nej,

1 månad och 1 vecka kvar!


Det bästa jag någonsin haft,har,och kommer att ha!

Simon betyder mest för mig,
han är det absolut bästa  jag har.

gymmat!

For och gymmade "ikväll", otroligt skönt. Så har nyss dushat! Körde kondition,och lite ben..
Känner att det skulle vara bra med gymkläder, hittade inte mina skor, dom är väl säkert hos morsan någon stans.. Dock vill jag köpa easy tone, men dom kostar ju typ tusen kronor. Och känner inte att jag har dom pengarna att lägga ut just nu. Får se hur det blir! 
Ska sitta och plugga in lite glosor nu, höres!

yeeeman.

Funderar på att dra på gymmet, men måste snacka med sara också, eftersom jag ska dit imorgon kväll tror jag? 


Efter år av förstörande av mig själv och min kropp,så är det stopp.
jag tänker inte vara "ful" längre.
För ful,var det jag strävade mot förut.
Och ja,jag är ärlig. 
Jag "ville" vara ful,allt för att inte äldre killar/män,eller ja killar överhuvudtaget,inte skulle tycka jag var snygg.
men nu har jag träffat simon,och jag har lärt mig att alla killar är inte hemska.
Jag ska ta tag i mitt liv,
jag ska börja acceptera mig själv och min kropp,och kanske till och med tycka om mig själv!
Jag har kommit över allting nu.


Gymkort!

Kom just hem, har varit och fixat gymkort, och ätit med pappa på stan. Och nu är han på bio,eftersom jag bjöd honom! Snäll dotter som han har...

Nä,men självklart så skulle mamma börja "klaga" direkt då jag fixat gymkortet. Hon hade gått med på det och allting. Okej,visst nu blev det så att det blev ett år istället för 1 månad. 
Och hon tyckte väl att det skulle bli dyrt med 2400 kr per år.. Så ja,det skulle väl bli pappa som skulle få betala ALLTING som vanligt med alla mina kostnader. Mamma och pappa är så olika. Pappa tycker för det mesta att det är en självklarhet att han/dom ska betala för mig. Men det verkar inte vara lika självklart för mamma. 

Dock så sa jag till hon att jag måste väl betala själv då,men nu skrev hon att hon bara "skojade" men om hon verkligen gjorde det är jag inte så jävla säker!

Men nu fan ska jag bevisa både mamma och pappa att jag kommer träna!

hej :D

Jag vill bara att vintern ska vara över,
jag orkar inte oroa mig.............


JAG VILL HA BEN Å JERRYS! åh mums.

Träningskläder!

For och köpte den rosa tröjan i inlägget nedan, fick även med mig en ring! Märkte nu att den inte passade så himla bra bland mina andra ringar,men ändå! Visar senare. Passade även på att springa in på Stadium och testa träningskläder!

Inställd lektion<333333333

Blev överlycklig när jag fick veta att min lärare i engelska var sjuk och jag slutade klockan 2. Medans hela klassen fick sitta på lektion;)
Nä,men drog på stan,och det blev längre än jag trodde. Plötsligt så fanns det hur mycket som helst som jag ville köpa. Men jag lyckades att övertala mig själv om att inte köpa någonting. Försöker ju spara. Dock kommer väl pappa betala en hel del av det jag vill ha i london men ändå.. 

Funderar dock på att köpa någon,eller båda dom här ändå. Eftersom jag sedan hittade en bh som man kan ta lös banden på.. Minns att jag tyckte det var "tantigt" förut,då mamma typ frågade om jag ville ha en sån där. Vet dock inte om det är en likadan som jag hittade.


Jag kan inte sluta påminnas,och sakna.

Varför beter jag mig så hära mot min familj? Varför är jag så jävlig? Varför sårar jag dom så jävla hårt? Jag kunde ju ha förlorat dom. Jag hade inte kunnat haft dom nu,dom hade kunnat brunnit inne.. Varför gör jag såhär mot min mamma, jag vet ju att hon haft det tufft nog..
Jag ska inte deppa över att stugan brann, alla jävla minnen , att det känns som om att allas liv bara brunnit upp,för det är precis så som det känns,det är tufft att se kort.. Men jag saknar.. MEN det hade faktiskt kunnat vara så mycket värre,ja.. Mamma och F kunde ha brunnit inne.. 
Jag förstår bara inte varför man gör en sån här grej, vad fan tjänade du på det? Jag kan inte få svar på det, det kan ingen av oss. Men det du gjort,har fått så jävla många frågor att uppstå.. Varför,varför,varför..
Och sen bara sitta där,och skratta? Hur sjuk får man bli? Vad fan var det som var så jävla kul?!!!
Kände du dig stolt? 
Man kan inte skylla på att du hade skit i kroppen,det kan man aldrig.. Du gjorde det fortfarande.
Hur fan kunde du göra så här mot min älskade mormor,och morfar..
Så jävla starka människor,tack för att ni finns!<3

Jag har ingen barndom, den brann upp.. I huset bakom mig.

Home, in my real home!

Hemma, där jag känner mig hemma! Jag vill ha 1 hem,istället för 2. Men jag vet vars jag hör hemma,och ska inte gnälla nu. Bara se det poitivt,och tänka på att jag FÅR flytta till eget om 3 år..

Anyway, när jag kom hem så blev det badet, och sedan dess har jag myst i mina så kallade myskläder.
Nu ska jag lägga mig,för att orka med ännu en vecka i skolan. Börjar första dagen med en sovmorgon,inte så jävla dumt!

Gymkort!

Har kollat upp gymkort nu, och tagit reda på om jag kan ha tillgång till 2 gym. Och om jag fattar det rätt så kan jag "lägga till" ett gym om jag betalar 20 kr mer i månaden. Så varför inte lixom? Ersboda och stan lär det bli! Ska bara snacka med pappa, för nu äntligen så är mamma med på det. Förut så har hon bara sagt att vi har ju gym grejs i garaget. Men hon kanske fattat nu att jag inte vill ha typ 2 veckors uppehåll hela tiden då jag är hos pappa. Men hoppas att jag kan fara och fixa det nu i veckan. För nu jävlar ska jag komma igång! Köpa träningskläder också!

Det hade kunnat vara så mycket värre!!

Jag är less på folk som deppar sönder för varje liten grej, som hela tiden ska söka en massa problems att klaga över, ALLTID ska det vara någonting. 
Nej, jag ska väl inte sitta här och klaga på det eftersom jag själv också kan klaga/deppa över små skit. Men jag håller fan inte på så dag ut och dag in. 
Ärligt, varje gång det är någonting så försöker jag tänka det hade kunnat vara så mycket värre! Och jag lovar,jag tänker inte bara så om en massa små skit, jag har tänkt så om stora grejer också.. För jag vet att det ALLTID hade kunnat vara så mycket värre. Varför slösa bort tiden på att deppa? Okej, jag säger inte nu att det är FEL att deppa över grejer. Men jag tycker att vissa grejer börjar gå för långt.

Okej tillexempel.
- Våldtäkt. Nej,jag säger inte att det kanske är VÄRLDENS enklaste grej att gå igenom. Det säger jag verkligen inte. Så missförstå mig inte! MEN det hade kunnat vara så mycket värre. Det hade kunnat hända dubbelt så många gånger.

Okej, jag kan säga såhära, jag använder mig av den där meningen för mig själv! Jag vet att folk kommer tolka mig fel. Men det får mig på något sätt att blicka frammåt. På något sätt får det mig att ta mig frammåt.
Jag är dålig på att förklara. Men jag behövde bara skriva. Tack och hej!

shoppingggg.

På bussen nu,påväg hem. Sprang lite på stan för att fördriva tiden tills bussen skulle gå, fick med mig en stickad rosa tröja, och ett par ringar! Finimang! Kanske blir att köpa ett par linnen/tights imorgon. Juste,har fått klipptid imorgon..

sista lektionen.

Sitter på skolan nu och väntar på att fysik läraren, vi ska egentligen börja 25 över, men han har inte kommit än. Och brukar ALLTID vara i  tid! Sista lektionen nu ,och slutar halv 4 drygt men sant! Då blir det förmodligen att ta bussen hem med elias, och kanske vara med honom ikväll! Blir kanske att vara hemma ikväll, får se..

Drömmar!

Hade nå  sjuka drömmar inatt,haha.. Började med nå jävla slag och shiet typ, min förra "kompis" var inblandad, och jag. och simon på sidan om typ.. Sedan övergick det till någon jävla rum täckt av spindelnät täckt av äckliga jävla djur,och sedan till typ en sån där jävla hoppborr som hade dåligt med luft så jag fastnade där och typ kröp mig fram,det slutade hos simon och att jag hade fått löss. Haha urs,vad jag kände mig äcklig när jag vaknade!

Jag klarar det.

Har sett ett tvprogram,det fick mig verkligen att fatta/påminnas om att man kan inte hålla allting inne,man mår inte bra av det,relationer mår inte bra av det,vardagen klarar man inte av det funkar inte,ingenting funkar!

Jag har bestämt mig, jag ska göra ett försök till,tro mig jag har försökt med grejer.
Men jag ska inte ge upp,jag måste acceptera att mina minnen kommer jag ALDRIG någonsin bli av med,dom kommer ligga där för all evighet. Kanske blir något lite mindre värt,än vad det är nu. Kanske kommer jag över grejer mer. Nej,jag säger inte att jag inte kommit över saker. För nog har jag det. Bara det att jag håller inne så mycket,så allt blir så jävla jobbigt,jag blir irriterad hit ochdit, osv.

Jag är inte människan som pratar med människor, för jag tycker inte att andra människor ska behöva sitta och höra mina fucking problems, elr vad det nu är! Dom får jag ta själv. 
Som jag brukar säga, jag har mig själv,jag klarar mig. Jag klarar allt.
På något sätt ska jag fixa det.

duktig flikka_96

Tycker jag var duktig idag som lyckades ta mig upp, dock vaknade jag 4-5 gånger under natten och var galet förvirrad.. Skickade iväg ett sms klockan 5 till Simon,pigg som jag var! 
Drömde en jävla massa också.. 
Skolan nu iallafall,snart HK! 2 lektioner kvar efter det tror jag! Sedan kanske det blir stan,eller direkt till stan. Beror på om jag ska med Elias då han ska klippa sig osv. Ska iallafall till Röbäck ikväll antar jag!
Pussar!

Baby

Jag älskar dig mer än allt annat,
förlåt för allting.

Du är värd så mycket mer.
24/2 -2011.

Jag kan,om jag kämpar.

- Jag måste bli stark nu, jag vet att jag kan om jag vill. Jag vet att jag kan kämpa på,jag kan kämpa mer än jag orkar, bara jag har ngn "nytta" av det,bara jag blir stolt över mig själv.
Jag ska börja om från noll,jag ska ta mig upp. Jag kan,jag vet det. Men jag behöver bara förstå att jag kan. 
Har jag Simon vid min sida,klarar jag allt. Har jag simon som accepterar mig för den jag är,så nöjer jag mig. 

-Jag ska skaffa bra betyg,jag ska skaffa G i engelska. Jag ska inte behöva gå 4 år på Gymnasiet,när jag KAN gå 3 om jag bara kämpar. 
Allt är inte så självklart,jag måste inse det. Jag kan inte få bra betyg utan att kämpa, jag har en termin på mig. Jag vet hur mycket jag skulle sjunka om jag inte klarar det. Jag vill inte behöva anpassa mig,och gå 4 år. 
Imorgon öppnar intagningen till gymnasiet. En månad,sedan ska man ha valt.. 
Hantverksprogrammet,handelsprogrammet.. Vad mer då? Vad ska jag ta om jag inte gillar handels.. 
Näe,jag får väl helt enkelt ta det som det kommer..

Klippa av mig håret..

Åh shiet.. Ska klippa mig i veckan, hatar att vara nyklippt.. Blir alltid så jävla kort, och jag kommer väl ha uppsatt tills det är nog långt. Måste verkligen bli duktigare på att dra och klippa mig,så det inte blir så mycket varje gång! Men ska väl också bli lite härligt att klippa sig..
På något sätt vill jag ha total förendring..

Försökte hitta någon bild på mig som nyklippt.. Tror det här är de närmsta jag kan komma!

music


tjabaaalo

Blir att sova hos Simon inatt! 

Ser typ ut som en kille,eller ett djur eller något.. Men AJA!

shoppaaaa<33333333

Känner att jag börjar tagga London en hel del, 2 månader kvar nu.. Vill shoppaaaa, allt möjligt vill jag shoppa, jeans,tröjor/tunikor,underkläder,väskor,skor,smink,produkter allt möjligt.. Men mest kläder nog, fyfan vad nice det ska bli! Hoppas bara på att jag hittar en himla massa! Så som jag försöker spara..

Inte från London,men ändå!

staden!

TJENAREEE D:D::D:D
hihih skoja, eller nä! Men är hemma hos elias idag. Drog ju ner på stan, efter ett långt tag med bilbesvär. 
Fick iallafall med mig en bh,torrshampoo och en skrivbok som jag ska fixa liteee...

i love u


CANVAS!

Sitter och kollar lite på canvas/tavlor, skulle gärna vilja beställa en utav en bild på mig och simon.. Fast det finns mycket jag skulle vilja beställa utav oss, örngott,massa bilder,mugg,ja allt möjligt..

Jag gillar denna bild iaf. Så har tagit den som exempel när jag kollade storlekar osv!

Saker jag vill göra i livet!

- Förlova mig med simon någon gång i livet!
- Åka utomlans med simon!
- Flytta ihop med simon i en mysig lägenhet.
- Besöka USA en gång till.
- Skaffa ett jobb jag är nöjd med!
- Resa mycket!
- Gå ut skolan med bra betyg!

rubrik?

Var ju som sagt på bio med min älskling ikväll/igårkväll.. (klockan är över 12,daaah? ) 
Nämen iallafall,filmen var faktiskt bra! :))))

Vart extremt sugen på att baka något gott,eller laga någoot gott och starkt! Kommer ba å tänka på den goda kycklingen (?) jag och elias gjorde för ett år sedan typ! Mums!

Februari, kääääärlek!

Har suttit och funderat lite kring alla hjärtans dag,min å simons 1års dag osv. Lixom,nästa månad är det Februari. 
14 Februari - Alla hjärtans dag.  24 Februari - Min å älsklingens 1 års dag.

Nu tror jag dock att det blir sängen, jag som skulle lägga mig tidigt.. SUCK!

Såhär på kvällskvisten,ja du vet!

CHAAAACHAAAAAAA!!!
Har gjort en design, eller okej, Den är inte fullt klar, fattas lite texter och sådant där,ingen aning om när jag ska fixa det!
Sitter iallafall och funderar på om jag ska sova hos elias imorgon,han undrade om jag ville det.. Men isåfall ska jag ju vara med honom då från klockan 11 på kvällen. Menmen, får se hur det blir.. 
Webbar med min älskade pojkvän också,han är svinsöt!

Jag älskar dig pälsk! <3

Juno!

Ser Juno, dock är det nyheter nu istället! Hade tänkt göra en header/design till bloggen,men jag vet inte vad jag ska göra det i för program. Suck!

Bild från typ September.

tjabaatjenahallåååå

Vad heter du? Jessica Lindberg
Vad är det för veckodag? Tisdag tror jag.
Vad är det för datum idag? hm, 3 Januari? Jävlar,redan..?
Vad gör du nästa år? Nästa år? Hmm.. ett helt år kvar ju,ingen aning! Kanske en resa till Paris;)
Vad ville du bli när du var liten? Jobba i Ladgård tror jag hahah..
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Mörker.
Vad är du allergisk mot? Ingenting typ. Var lite känslig mot mjölk förut,men det går ganska bra!
Vad äter du absolut inte? Ärtsoppa!!!! ueeehh..

Vilken årgång är du? 1996
Vilken ögonfärg har du? Har ingen aning, gröna knsk.
Vilket djur jag är lik? Apa.
Vilken skostorlek har du? 37
Vilken är din favoritdryck? Cola
Vilken är din favoritdag? Fredag,och lördag
Vilken webbläsare använder du? Google crome
Vilken film såg du senast på bio? jag vet inte.
Vilken kroppsdel du har mest nytta av? händerna kanske!
Vilken hårfärg har du? Blond
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger typ?
Vilken färg på tapeterna? Här hos mamma typ vita. Hos pappa - rosa!
Vilken är den bästa årstiden? Sommar
Vilken parfym använder du? Använder sällan parfym.. Men ja,vad heter den nu.. fantasy - britney spears!
Vilket land kommer du i från?  Sverige
Vilket stjärntecken är du? Lejon
Vilken är din favoritlukt? Killparfym♥ kanske hihihi, hmm nämen jag vet inte! JO MIN ÄLSKLING!!<333

Har du ett eget rum? nöööö,men ja de har jag.
Har du stor säng? NEJ, AND I HATE IT!!! men ska försöka tigga till mig en senare!
Har du varit i Stockholm? Ja
Har du glasögon? Nope
Har du vart på konsert? höh, nja vet inte.
Har sovit på hotel? Jadå
Har du har sovit under bar himmel? inte över natten tror jag,om inte tält räknas.
Har du har tältat med dina kompisar? ja
Har du åkt vasaloppet? Nepp
Har du varit på solsemester utomlands? Jaao
Har du ett stort rum? Hos pappa är det ju ganska lagomt. Hos mamma är det litet, menmen jag valde det själv.. av någon konstig anledning så ville jag "alltid" ha små rum förut.. Men som det känns nu så vill jag ju ha en ganska liten lägenhet också,känns mysigt!
Har du en vän du kan lita på? Mig själv daaah? Men ja,det har jag väl.
Har du bott utomlands? Nja

Hur många gånger har du flyttat? 4 gngr knsk
Hur lång är du? 164 tror jag.. råkade skriva 264 först hihi.
Hur många kuddar sover du med? 2 "riktiga" här hos mamma, och hos pappa är det väl 4-5
Hur tidigt stiger du upp? på helgerna 11-1 eller 2. när det är skola : typ halv 7......
Hur många biologiska syskon har du? biologiska? inga.. lr asså inga från både mamma och pappa.. men 2 från mamma och låtsas pappa.
Hur många timmar sover du per natt? jag räknar inte,hallåååå?

Vem förutom du brukar sova i din säng? hmm... ibland simon. Ibland min katt. Men oftast jag själv och mina kuddar och grejer.
Vem är snyggast i världen? Inte vet jag?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja,antagligen?

Är du kittlig? typ.. Men tkr mest det är obehagligt oftast.
Är ditt rum stökigt eller välstädat? Oftast stökigt
Är du rädd för blod? Nja,sådär.
Är du kär? Jaa
Är du högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
Är du uppväxt i stan eller på landet? staaaaaaaaaaden

Brukar du saltar maten? salt<333333
Brukar du sola? Jag tycker det är långtråkigt oftast..
Liknar du en kändis? nej
Katt eller hund? har katt,har aldrig haft hund. Men en liten hund skulle jag kanske vilja ha. Dock klarar katter sig bättre själv. Så kanske katt!
Ska du duscha idag? Kanske,annars blir det imorgon!
Gillar du att laga mat? sådär,när jag verkligen kan det jag ska göra så är det väl ok!
Vart bor du? Ersboda/Degernäs.


Bio med pälsk!

Har precis bokat bio åt mig och älsklingen! Nu sitter jag och väntar på att pappa  ska vara hemma så att han kan beställa en grej åt mig! Har även fört över alla bilder från mobilen till datorn! Så förvänta er (kanske) en bildbomb senare!

bio!

Hade tänkt att jag skulle kolla upp om de fanns ngn bra film på bio som jag och min pojkvän kunde se,men klockan har rullat iväg,och jag ska försöka sova. HATE IT!!! Men blir nog väckt kring 11 imorgon igen. Fuck life säger jag bara,skojjja!! älskar mitt liv. Vill bara träffa min pojkvän å sådär,så är allt perfect!

felåt,jag älskar dig

Hjärtat,jag älskar dig..
Jag är verkligen jätte ledsen att jag gör så här mot dig,
du är ju den underbaraste människa jag träffat.
Vi klarar allt tillsammans! <3


Är otroligt glad att min pojkvän faktiskt ställer upp på foton.
han är svinsöt,och jag är glad att han orkar med mig och inte ger uupp.
De 10 månaderna vi har varit tsm,har faktiskt varit fantastiska i helhet. 
Alla förhållanden har sina bråk,och värsta stunder.


jag är stark, jag kmr bli stark..igen!

Jag kan inte släppa det,men är det så konstigt?
Jag är förstörd,och undrar hur länge jag ska behöva vara det.
Hur ska jag kunna känna att jag duger? Jag tänker inte ändra på mig.
För det här är jag. Men jag kan FÖRÄNDRAS!
Jag kommer alltid vara mig själv. 
Och ja,jag tycker på ett sätt att ändra och förändra är olika saker.

Ikväll ska jag samla kraft, jag ska vara stark, jag ska vinna över mig själv. För jag vet att jag kan. Jag ska bygga upp det jag vet att jag har, ingen ska få mig att sjunka ner på botten. INGEN! Jag har mig själv,jag klarar allting!

Morrrgggooonn

Fyfan vilken morgon.. Barnljud, madrass som föll mot min hårspray som stod och sprayade, en lite jobbig katt. Haha, anyway har precis dushat och ska snart fara och fira andré som fyller 22 år idag. Sen får jag se vars det blir att fara sedan!

om du nu är där,försvinn.

tänk om det är ngn där,
som väntar på att få växa,
som skulle kunnat vara helt beroende av mig
hemska tanke,men jag är rädd.
för nu är det inte som det ska.
nu skulle jag vilja vara 5 igen,
och kunna springa in till mamma..
om jag ens kunde det då..

jag vågar inte kolla,för tänk om det är så jävligt.
men det är bättre att få det gjort i tid.


Tänk om jag nu måste ta hand om den här skiten,alldelens ensam.. ensam..
rädda mig ngn,ta mig upp..

jag kan ju inte ens ta hand om mig själv.

wellwell

du verkar skita i allt,well då gör jag oxå det.
både du och jag vet nog hur detta kmr att sluta.

_
ska nog försökta ta och sova nu, måste väl upp i tid imorgon om jag ska jag ska dra och fira andré, ska kanske dra till ersboda oxå. 

-

gråtit,skakat,skrikit,fallit ihop,slutat andas för ett tag, nu får det fan räcka.
jag brukar säga till mig själv att jag ska ta nya tag, men nu går det inte.
mitt inre jag,vägrar.
tack och hej!

från igår.

gfhgh

tack för att du fick bort den lilla självkänsla jag hade kvar.
jag orkar inte må så här,.
varenda jävla gång,
varenda jävla dag påminns jag.
du har v'äl aldrig ens tänkt tanken att göra ngt åt saken.

RSS 2.0