Plugg


Har pluggat en hel del av denna kväll,och nu har jag spenderat ca 2 timmar med tvn, dock med lite plugg i reklamerna. Ser värsta pojkväns akedemin nu,första gången jag ser det och riktigt bra är det faktiskt! Ha en bra kväll!

syster 5 månader.

Idag är syrran exakt 5 månader gammal, det har gått så sjukt snabbt.. Det känns som typ 3 månader! Det smäller bara till,så är hon 1 år.. Eller kanske tonåring snart.. Åh gisses,då hon är tonåring är ju jag närmare 30..

jag tappar allt hopp

Du visar inget angemang alls.
du visste vad som gällde,men du skiter i det.
du sviker mig gång på gång.
det blir nog aldrig vi igen.

Degernäsbarnensdag,ehe!

Mormor ringde nyss och typ ville att jag skulle komma in till stan på modevisning, gullig.. 

Ska snart gå ut i byn till nå "degernäsbarnensdag", ska käka där. Hamburgare! ehehehe.. Får väl hoppas att jag är matgladare idag. Igår kunde jag knappt äta mina favorit kakor,då är det fan illa..

idiotiskt.

Så jävla trött och less på människor.
Så jävla patetiskt,löjligt,falskt, osv.
Jag finner fan inga ord.
Jag "tänker inte" låta ngn förstöra sig själv så jävla mycket.
Men jag kan inget göra,för ingen lyssnar.
Alla blir bara sura.
DRA ÅT HELVETE FÖR FAN

skolan kan ta sig

Skolan tar över allt. Dålig uppdatering därför!
Vi i klassen tog upp det idag med en av mentorn.. Seriöst,man går skolan typ 8-3,halv 4 på dagarna.. Och sedan ska man behöva sitta och göra "skolarbeten" (plugga inför prov,redovisningar osv) när man kommer hem oxå.. Hur tänker skolan,ärligt? Det är sjukt.. Man kan fan inte lägga typ 4 redovisningar på en vecka + prov och läxor,och ett prov till veckan därpå med grejer som man inte ens haft en genomgång på,och så har man redan haft ett muntligt prov.. Det är sjukt!

AJA, tänkte ba uppdatera.. Nu ska jag se Efterlyst,tjinnnng!

sb.

Paniken igen.
Den som jag hade innan, den som jag hade förut.
Jag är rädd igen.
Jag vågar inte bo såhära,jag är rädd att det kommer bli skyddsboende.
Hjälp mig,hjälp mig härifrån!

sista veckan med moppe.

Denna vecka är sista veckan jag kan köra moppe,sedan ställs den av :(((( 
Då blir det att sitta inne det kommande halvåret säkert. Ärligt,mitt liv kmr väl suga mer än det gör nu.
Jag ska fanimej sno en skoter som jag kan köra i vinter.... EHEHEHEHE


Nä,men nu ska jag inte klaaaaga.. hehehehe

true life

Det känns fan inte bra att vara glad och "lycklig" med dig nu,
för jag vet att det bara kommer vara ett tag.
Du är ändå inte min nu ju..

EHE

Ska snart fara iväg till någon i byn, sedan blir det väl att följa med på brorsans träning..
Min mobilladdare funkar knappt,inte bra..
MEN NU SKA JA KILA,PUSS

urs

Asså fyfan,syrran är typ sjuk och hostar och typ spyr.. Och mamma tror att jag tänker komma med typ spyhink och massa och försöka göra så att jag blir van spya.. Fyfan mår illa bara ordet..

Jag vill hemifråååååån,hon skriiiiiker jävel..
ehehehhe, godnatt

jag är förbannad!

får för fan spykänslor då jag ser det där jävla äcklet. jävla idiot jävel,skulle lätt kunna döda dig ärligt.. Du förtjänar ingen jävla ting, din obrydda äckliga idiot. Behandla folk ordentligt,uppför dig för fan,och lär dig att tänka någon jävla gång. Du sjunker bara lägre och lägre ner. Jävla pshyko, dra åt helvete om du ska fortsätta förstöra. Förstör ditt eget jävla liv,men det håller du redan på med.. Utan att du knappt märker det.

Jävla psykade idiot jävel,du borde läggas in på psyket.
Fyfan spyr nästan av tanken av dig, dra åt helvete äckel.

DRAR OCH GIFTER MIG PEACE OUT MOTHERFUCKER

White Long Satin with Rosette Decorated Girl Dress
Ivory Satin Halter Strap BustledWhite A-Line OrganzaPink Organza A-line Satin with Floral Rhinestones

Kärlek

Kärlek är det enda som blir större när man slösar med det.

Gooofika

Kom just hem från ännu en dag med sexårs. Har varit på gympa med dom i Röbäck i morse,och sedan var det godmaaat,lax! Och efter lunchen så har jag alltid min egna rast. Så då satt jag i Personalrummet där det bjöds på chips,tårta och annat gofika! Inte illa faktiskt. Ikväll så tror jag att jag ska köra till Böleäng,ska väl passa på idag när idioter kanske är på kyrkan. Får väl hoppas det,men kan ju inte vara säker.. Annars så kanske jag bara åker dit och hjälper elias me nå grejs på mobilen. 



Dejtar sängen.

Nu ska jag lägga mig i underbara sängen,och återigen drömma om att jag har sovmorgon. Dock är inte det den bästa drömmen,för jag blir alltid så besviken när jag inser att jag inte alls har sovmorgon utan att jag bara drömt det..

Dejtar sängen!

jävla taxxiii

Var nyss och postade brev och köpte glass åt mig och mammi,när jag skulle hem var det en taxi jävel som tänkt köra på mig.. Han höll iallafall på göra det! Haha, aja såg att det blev konstigt med inläggen nere.. Klädinlägget skulle vara innan detta,men tydligen är det inte det. KNAAAS!





sexårs,kläder osv.

Ännu en dag på sexårs avklarad! Har varit i skogen idag med alla ungar, hade hur mycket kläder på mig som helst.. Var till och med tvungen att klä av mig. Jag som alltid fryser typ.. Aja, sedan så var jag på dagis 2,5 timmar typ. För sista gången.. Nu får jag inte träffa söta Ester där igen, och alla andra söta barn. AJA!

Ska snart fara till flyget och posta en massa brev sedan får jag se om det blir att fara ngn annan stans med. 
Har suttit och kollat massa kläder från London. Lägger in alla bilder senare på allt tror jag. Men har väl tusentals hemsidor att gå igenom.. :) Vill ha jeans,och tröjor,och skor och väskor.. Och omg,allt.. Skänk mig en miljon innan jag far,om ens det skulle räcka..

suttit och checkat massa kläder från london jag vill köpa...

Lee Cooper Lee Cooper Fashion Denim Ladies from www.sportsdirect.com
Ladies Hoodies Little Miss Miss Hoody Ladies from www.sportsdirect.com
ändå sweet.
Ladies Hoodies Little Miss Miss Hoody Ladies from www.sportsdirect.com

Jeansen!
Sexy Ruched Fuchsia Clubbing DressOpen Front Two Layer Pink Halter Mini DressSexy Peach Satin Strapless Party Dress


Jag vill köpaaaaaaaaa, tagg fan!

JAG GILLAR HEHEHEH

Kom hem för ett tag sedan,eller ett tag och tag.. Börjar väl vara en halv timme sedan ungefär! Drog och hämtade upp Elias och sedan for vi och skulle försöka få ut en väldigt "cool" kille. Men icket, självklart så ska alla vara så jävla "coola" på nätet,och inte våga ett piss real life! AJA,for sedan på teg och köpte godis.. Och jag var vimsig i kassan och stod och babblade på heheheh.. AJA,for sedan förbi ug. Men man blir för fan illamående av vissa människor ju. Tur att man kanske slipper se dom där ganska snart. typ "portade" ;)  hehehheheheeheheh .
ååhåhåhåh, jag knr mig hyper. Okej,fyfanm. ähähähäh
NÄ MEN FAN NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA,GALET TRÖTT I MORSE. VAR SÅ FÖRBANNAT I NATT SÅ JAG TYP DÖDADE MIN SÄNG OKEJ K.

NISSE<3

min katt och jag,vi är kära.
han sviker mig inte,
han är min maaaaaaaaaaaaaaan.
nu ska han få se när jag strippar för honom.
Jag behöver ingen jävla människa,jag har för fan min älskade nisse
vi ska få söta kissisar,iihihihi

tv

Kollar på tv med min söta mammaaaa, just nu reklam i hollywoodfruar. Sedan ska jag försöka "komma ihåg" att se svärföreldrarna från helvetet. Sedan blir det nog att lägga sig i sängen och nästan försöka sova. Lär väl dock bli att messa och spela wordfeud ist..
Jag förtjänar bätttre!

prao på dagis.

Sådärja, då har man haft sin första praodag på dagis! Är ju kanske inte piggaste människan nu men överlever ju! En tjej som har något handikapp har hållt på och krama mig hela dagen och sagt hej. Gullig tjej! Och vissa har hållt på och sagt; Hon har varit barnvakt till mig,hon har varit i mitt hus osv.. Nä men söta ju.

Imorgon blir det att vara med en förskoleklass,och sedan fritids!

godnatt.

Godnatt,nu kryper jag i säng.. Får väl se när man somnar osv.

.

Kul att jag inte hittar pillerna...
Jävla skit asså.
Nu blire leta satan,och om jag glömt dom hos pappa är det fan kört.

wordfeud

Ligger i sängen och spelar wordfeud, men det är tråkigt. För alla är så långsamma!
Ska väl snart he in sängkläder i sängen,så jag kan lägga mig där istället för att typ ha massa jävla kläder på mig,och ska försöka ta mig i säng ngn gång så att jag orkar leka med barnen imorgon. Nu håller jag på å kissa på mig OM NI VILLE VETA. åh,orkar inte att jag måste på toa hela tiden. bara dryyyyygt! 

Har legat och myst med syrran i soffan ikväll, grymt sött!

jag skriver av miggggg

Jag är så less på att människor aldrig kan fatta när jag gör något för DOM. När jag gör det för deras eget jävla bästa. Alltid ska jag få skiten tillslut!  Men det viktigaste är att jag får göra ett försök. Ett försök till att varna dom.
Jag är inte bara den som står och tittar på.. Jag  står inte och tittar på när en människa behandlar andra människor förjävligt. Tro mig,jag vet vad som är början till en mobbare. Jag låter inte en annan människa få påverka en annan, jag låter inte en människa få tro att den kan bestämma över en annan människa.

Jag hatar då en människa är så svag att den alltid lyssnar på vad en annan människa försöker bestämma. Varje människa har ett eget val att göra,en egen vilja! Det är ingen annan än du själv som kan bestämma. Ibland undrar jag vars fan världen är påväg..

Jag försökte bara hjälpa dig/er. Jag försökte bara få ett stopp,jag försökte få dig att kunna gå efter din egen vilja. Och dig att du inte kan bestämma över människor, du kan inte påverka människor, du kan inte tro att alla ska göra som du vill. Du ska inte tro att du kan göra som du vill!

Okej, vars ville jag komma med detta inlägg?
Jag är less på att se människor som mobbas, less på att se människor som behandlar illa,och jag blir less på att människor inte ser hur mycket en människa påverkar dom.

En sak jag funderat på är hur uselt en mobbare kan må efter att den som han/hon mobbat kanske tagit sitt liv. För ja,det kan gå så jävulskt långt. Hur fan känner man sig efter att ha tagit någon annans liv? Hur jävla mycket ångrar man sig inte? Hur jävla mycket skuldkänslor har man inte? Skuldkänslor som man ska leva med i hela sitt fucking liv. Skuldkänslor som kommer att förfölja en. Varför lär inte sig människor? Varför kan inte människor tänka till,hur skulle dem själva må om DOM var i den sitsen? Tänk dig att en människa försvinner, på grund av DIG. En människa som kanske skulle kunnat haft en underbar framtid,den människa som ALDRIG någonsin kommer att komma tillbaka!

Jag kan känna att dessa människor som mobbar, borde få vara med om samma jävla skit. Jag kan sjunka riktigt jävla lågt,det kan jag.. Särskilt på dessa människor som behandlar folk illa. Det spelar ingen roll om det är lite,ganska mycket,eller mycket! Allt har en början, så är det alltid. Ibland har jag så stor lust att kasta en sten i fejjan på dom ärligt. ^

Kom ihåg, var dig själv det finns redan så många andra..

Jag gjorde mina försök,men ingenting dög. Som vanligt,så ska jag bara vara i vägen. jävla idiot jävel!


värd

Jag är värd så himla mycket bättre. Jag är inte värd att bli sviken.

mamii

Sitter hemma hos mamma nu, och tar hand om min söta lilla syster. Har hittat min webb här,så nu kan jag webba på... hehehehehe! Får se vad som händer ikväll,vädret är ju useeeelt!

väntar på mammaaaa

Ligger och väntar på att mamma och dom ska komma och hämta mig nu, tydligen var det någon som hade backat in i mamma.. Så får höra om det senare, när jag kommer dit så blir det kanske att fara med moppen någon stans. 

Är besviken på mig själv, hur fan kan jag "göra det" med någon som svikit mig så jävla mycket,och som fått mig känna mig så misslyckad?

AJA. Nu ska jag packa ihop datorn osv. Good bye!

Reeeensat!<333333

Rensat honom från mobilen,från skype och facebook snart. 
Nu är det bara bilderna som ska bort,
skönt fan! :)

Jag är så jävla mycket bättre än er.

-

Just nu känner jag bara att jag ångrar ALLTING med dig,seriöst. Fyfan för dig ärligt.

jag trodde så jävla mkt bättre om dig.

Seriöst, hur fan kan man välja en idiot istället för mig?
Jag trodde så jävla mycket bättre om dig.
Ärligt,den idioten har sjunkit så jävla lågt att till och med JAG kan säga att jag är så sjukt jävla mycket bättre,och det är förfan inte likt mig kan jag lova.
Jag hopas att du får det sjukt jävla bra med en idiot, den dagen du inser att han inte kan behandla människor rätt så, den dagen DU oxå blir less på människan. För jag lovar,den dagen kommer!!

Du har förlorat mig för alltid, och jag hoppas att du fattar en fucking dag. Nu orkar jag inte bry mig längre!


kondomregn!!

Ska dra ner på stan nu, ungdomsmotagningen har öppet hus. Kondomregn hehehe, nä men undra hur många småfjortisar osv som står där desperata, -som inte ens vet vad man har en kondom till-.. 
Haha,nog minns man hur det var! 
Men hanna ska sjunga där,så jag ska dra och kolla. Höres senare,puss!

weeee

"okey,jag röker weed,visst jag dricker öl,de är allt jag rappar om,men det är allt jag fucking gör"

Kom hem för ett tag sedan, varit på böle. Varit med Simon osv! Nu sitt jag och funderar på vad fan jag ska göra. Orkar typ inte he på tvn, laaaaaat!


Sparkad!

Haha omg, sparkad från paroen! Så jävla löjliga och otacksamma människor! Men ärligt,det ska bli enormt skönt att slippa dessa människor! Ångrar som fan att jag inte kastade en pizza i fejjan på dom. Eller något liknande! Haha urs, hatar människor som ingenting duger för. Det är dom som gjort fel!

AJA, ska bli skönt att vara ledig imorgon iallafall! :)
Ev. så skaffar skolan en ny praoplats åt mig, på ev ett dagis med söta ungar.. Så slipper jag dessa klagande turkar iallafall! Annars så kanske det blir att vara på Ö&B eller äldreboende eller något sådant. Sa dock till min ena lärare att jag inte tänker ha ngn jävla plats. Men eftersom mamma visade förståelse till mig så kan jag inte hålla på så. Då ska jag göra henne stolt iallafall och visa att jag kan göra ett nytt försök!

Praoen kan dö nu.

Praoen idag var bara seg, och jag mådde illa när jag såg all jävla mat. En stor del av allt såg ut som spya. Oh fyfan. Imorgon är det äckel ärtsoppa.. Jag tror jag råkade he diskmedel i det:] Men inte säga något nu:]  heheheh. Tur det finns pannkaka iallafall! 

Har fixat mig nu, bara håret kvar. Senare ikväll ska jag åka till Böle. Kanske ska sova hos Hanna ikväll,men jag tror fan inte att jag orkar. 

Btw, så är det slut mellan mig och Simon. igen! Men jag överlever. Det vet ni ju! Konstigt nog så är jag faktiskt inte så grymt lessen, lixom jag vet ju att detta är någonting jag måste acceptera. Visst,det är ju tråkigt att det blev så. Men jag ska orka. "Ensam och stark". Jag är stolt över mig själv,och jag kommer nog att blir stoltare! 

Sådärja, nu har ni en liten update här, slänger nog in ett par bilder senare då min mobil laddats lite mera! Ha det bra människor!
Min drog nu fan, heheheheheh.

OJOJOJ

Tänk om det ligger ngt och växer innuti mig.. 
Tänk om.. ^
Näe, nu ska jag inte tänka så.. 

BUSSEN NU, JAG KÄNNER NÄSTAN ATT LIVET LEEEEEEEEEKER! HEHE, PUSS. NÄE MEN ÄRLIGT, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV. TYP , JAG ÄLSKAR MIG

Hämta mig.

Nu vill jag inte detta längre, jag vill härifrån.
Nu har jag den dära känslan, att jag kommer vara ensam med skiten, all skit kommer rinna över mig.
Allt är ju mitt fel som vanligt, mitt fel att jag föddes. Jag är så jävla misslyckad.

Jag ska komma ihåg nu att jag INTE ska prata med ngn om detta, då blir det ju bara problems, jag ska hålla detta för mig själv, tills jag sprängs, tils hela jag sjunker i bitar.

Rädda mig någon,nae justja.. Ingen kan.. Ingen får, och ingen kan ju veta hur.


PRAO!

Är påväg till första dagen på praon nu..
Kan passa på att säga att bloggen kommer att ligga lågt fram tills dess att jag har en ny design!
pizzapizzapizza nurå:]

jag ska bara köpa cola.

Ska det behöva vara så att jag ska behöva vara orolig,rädd bara över att gå till affären?
Tända i hela huset,bara för att inte behöva komma hem sedan till ett mörkt hem..
Ska jag vara rädd när jag går där ute i mörkret? 
Vara rädd för att någon kan vara efter mig.
Hjälp mig någon,ta mig härifrån. 
Nej,nu går jag ut..

Det förlorade landet..

Reeesaa<333333

Inom en vecka kommer resan till London vara bokad. Så himla underbart!
Ska försöka spara så mycket pengar som möjligt nu tills vi ska dit. Har ju ett tag på mig eftersom vi åker i Mars,men bättre att ha det väl planerat,än att boka typ en månad innan eller något. Jag kommer shoppa jävel,hoppas jag. Åker även till Italien nästa år,också ett "shopping land" och så blir det Ullared nästa år. Så,
Mars - London.
Augusti - Italien (kring min födelsedag typ:)
Oktober - Ullared. 
Sen blir det väl säkert något mer! Men fyfan,nästa år ska bli bra! <3


Jag vill till USA igen,Miami Beach.. Fyfan vad underbart,seriöst.. Det är en resa som jag ALDRIG någonsin kommer att glömma. Och jag hoppas verkligen att jag åker dit igen,efter jag är 18. 
Thailand är också ett land som jag gärna skulle vilja åka till.. Åh,fyfan jag vill reeeeeeeeeesa

haha... omg

"En man som kysser sin fru 5 gånger varje morgon lever i genomsnitt 5 år längre än män som inte gör det"

hårt liv

Jag ska på godishuset när som helst,jag är fet - jag vet. Men jag orkar inte bry mig! Jag vet egentligen inte om jag är så jätte sugen på godis.. Mer på cola.. MEN ÄNDÅ!
Pappa ska iväg på bio ikväll,och jag vill att någon ska komma hit.. Men jag orkar knappt fråga någon. Jobbigt läge!

RSS 2.0