Dra uuuut

Har suttit och pratat med familjen i säkert en timme nästan, mest massa minnen typ. Stugan, då jag trodde jag skulle dö för att jag hade näsblod.. min magsjukeskräck osvosv. 
Nu ska jag nog dra iväg till Böleäng, om min pojkvän nu vill vara med mig.. ? 

Söt ungeeen<3

-

förstå bara hur jag knr mig..

så sjukt

Såg att det var en hel del som hållde med om dem grejerna som jag skrev att jag blev upprörd över. 

Fick även en kommentar från en tjej som gick i en klass med killar som tog knark och sålde knark, och kallade sigsjälv för gangster!

Hej,villdutjänapengarpådinblogg?Isåfallgåinpåminbloggwww.jjessicalindberg.blogg.seförattsehurdugör.
JAgvarliteskeptiskmotdetdäraibörjan,mennuefter4/5dagarsåharjagtjänatca1300kronor,ochjaghartypingaläsarealls..Heltotroligtju:)
För det första vill jag säga HAHA åt killarna som kallar sig själv Gangster. 13 år.. Och knark? Vars fan gick det fel kan man undra? Det är helt sjukt,och detta gör mig så sjukt upprörd. När kan folk fatta att knark löser inga problem, inte i slutändan iallafall. Vill du "tappa" din släkt, dina nära? Börjar man i tidig ålder,så är det ju dessutom större chans att man blir missbrukare. Då kan jag LOVA att man ångrar sig som fan,att man var liten och osäker. Det finns INGENTING som kallas COOLT att ta knark, att göra massa saker som man inte ska osv. Det är det fegaste man kan göra. Det coola man kan göra,är att STÅ EMOT, att våga säga ifrån, att inte falla för grupptryck. Det är då du kan kallas för COOL. 

Förresten så borde man vara ganska uppmärksam vad man tror på och inte. Nu säger jag inte att man ska total skita i detta,för detta är allvarligt. Men folk i den åldern, kan vara jävligt osäkra på sig själv och tror att dom får högre status av att säga att dom håller på med grejer som dom inte gör. 


Jag säger bara tänk till,förstör inte era liv i så ung ålder. Börja aldrig med skiten.

Godnatt!


Tar en tidig kväll,och går och lägger mig. Imorgon kommer dagen bestå av dop hela dagen, vet inte när jag kommer hem. Men det blir antagligen att vila upp sig hela kvällen då. 
Kommer förmodligen inte heller att träffa pojkvännen min förens på lovet. Han var upptagen ikväll,och ja.. Jag är väl sjuk. Och i veckan har jag fullt upp med att försöka klara Historia prov,engelska redovisning,tyska häfte osv. På Torsdag bär det av till stugan. Så ja.. Dagarna räcker inte till nu känns det som.

Försöker förklara hur man gör för att tjäna pengar.

Det är många som vill att jag ska skriva hur man gör för att tjäna pengarna, bli medlem och sådära.. Nu är det lite synd att jag inte riktigt fattar hur jag "tar en bild" på en sida,med min skoldator.. Annars skulle jag kunnat visa, men nu ska jag försöka beskriva.

Det första ni gör är alltså att bli medlemma, på länken Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis! . Fyller i era uppgifter, sedan där det står alla annonsörer klickar ni, och ansöker till annonserna som ni vill visa på eran blogg. Ett tips kan vara att ansöka till alla, för det är någon som blir godkänd direkt. 

Det ni ska göra sedan då annonsen har blivit godkänd är såklart att lägga ut annonsen på eran blogg där ni vill ha den. Ni trycker då på annonsen och bläddrar ner, där hittar ni olika storlekar på annonsen och trycker på "Visa annonskod", kopiera nu detta, och klistra in på eran blogg. Ni kan välja att ha det i ett inlägg,eller på själva bloggen. 

Man kan lägga ut själva adsettings annonsen, för att få vänner och andra att bli medlemmar, ni tjänar 40 kronor per medlem!

Jag är inte så jätte bra på att förklara, är det någonting som är oklart? Skriv en kommentar så ska jag försöka förklara det igen. Jag hade önskat att jag kunde berätta med bilder. Kan försöka fixa det om det blev alldelens för tokigt detta!Dag 11 – Det här upprör mig


Otrohet - behöver jag ens säga mer..? Antingen älskar man en människa och håller sig till den,eller så gör man inte. Fattar verkligen inte hur otrohet kan upprepas heller. Bara sjukt,urs. Har skrivit ett längre inlägg om detta tidigare så tänkte inte skriva så långt nu. 

Ordet gangster - Nej, inte ordet. Men att ungdomar/människor missbrukar ordet. Haha, ärligt.. Jag tror inte att 12-17..? åringar har ett kriminellt yrke? Och vad ISÅFALL skulle vara så jävla "coolt" med det? HAHA åh vad människor är fula seriöst.. Jag orkar verkligen inte. Jag skrattar ihjäl mig, kanske inte på utsidan men på insidan dör jag ärligt.
Visst att folk kanske använder det oseriöst IBLAND, men man märker fan då det finns lite seriösitet i det hela.

Folk som leker cool/leker någon dom inte är! - Ärligt jag skulle nog kunna kasta en sten i huvudet på vissa. Och folk tror att det inte syns att dom leker? Fyfan var fult.

Människor som inte kan behandla folk rätt - Behöver jag ens säga mer? Tror inte det..

Ja, det finns en del grejer som upprör mig. Men detta är några grejer!

Bombaaa


Dagens outfit

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^
<div><br />Bara att klicka där ^</div>


jj
Tröja - London - River Island
Jeans - GinaTricot!

Någon ville att jag skulle visa mer från shoppingen från London, och visst det kommer att ske.. Då jag orkar..

fet massage

Skulle behöva en fet jävla massage av min pojkvän nu känner jag,jävla mensvärk.. Inte nog med det så börjar jag nog bli sjuk. Men för att göra inlägget lite positivare kan jag påminna om att det är Fredag imorgon :)
Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^
Caash :)

Vill ni tjäna pengar på eran blogg? Klicka då på denna länk under, jag har tjänat ca 560 kronor på 3/4 dagar,och har ju knappt några besökare. Trodde det skulle vara svårare än så här. Men det är enkeeelt :)

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^

Godmorgon!

Ja, ännu en skoldag som man måste orka med. För mig betyder det fysik prov,som jag verkligen hoppas att jag klarar. Efter skolan blir det nog att dra på gymmet och testa nya skorna!

Shoppat.

Fick med mig dessa hem från stan idag. Hata inte underkläder, hittat hur mycket som helst som jag vill köpa. Och det är Sverige? Haha..

money!

Vill ni tjäna pengar på eran blogg? Klicka då på denna länk under, jag har tjänat ca 125 kronor på 3 dagar,och har ju knappt några besökare. Trodde det skulle vara svårare än så här. Men det är enkeeelt :)

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^

plugg!

Sitter på bibloteket nu och ska göra ett försök till att få ro att plugga. Kanske kommer Elias senare då han varit och köpt moppehjälm osv. Råkade springa in och köpa ett par trosor, men dom visar jag senare hehe;) 
Det jag lever för! Hehe nä,men yoghurt<3333 fråga inte vad jag gör med mina ögon.
Råkade bara få med mig den dära också.. Bara råkade.. Oops!


Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^

Tjäna pengar!

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^

Godnatt!

Tjäna pengar på din blogg - KLICKA HÄR!

Dålig dag,och snart börjar dåliga "veckan" kul liv vaaaaa..

Ville träffa min pojkvän,men nej.. Får vänta till helgen,hata att ha så jävulsk stark rädsla/fobi för någonting.. Folk tycker att jag är löjlig kanske,men se det från mitt hål,lev mitt liv och känn rädslan.
Tror jag ska sova,min dag har ju inte varit riktigt bra i helhet. Efter skolan kom jag och tänka på en sak,och nu tror jag att det är bäst att jag skippar kontakten med människor!


Tjäna pengar på din blogg -KLICKA HÄR!


Tjäna pengar!

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bara att klicka där ^

Vunnit en bäddsoffa!

Yatsy
Denna bäddsoffa kommer att vara min inom en snar framtid.. Eller jag tror det? Min låtsas pappa har vunnit den, (mamma skickade in tävlingen på henne och fredrick, och jag skickade in på mig). Tror det är tänkt att jag ska ha den på mitt rum. Undra om jag ens ska ha kvar min säng då..

Frukost på sängen åt lillbrorsan!

Ska nog ta och sova nu,eftersom jag ska upp imorgon bitti och göra frukost på sängen åt lillebrorsan som fyller år,och sjunga för honom. Lär bli en stressig morgon,men vad gör man inte för lillebrorsan?

Dag 10 – Beskriv din dag i punktform.

Dag 10 – Beskriv din dag i punktform.

Det här inlägget skulle ju egentligen upp igår, så jag punktar upp min dag i punktform från igår då. 

* Vaknade, började förbereda kalas.
* Kalaset började 1 (brorsans kalas) 
* Slutade 3. En trött Jessica.
* For och käkade hamburgare på Bigboy
* For förbi mammas moster
* For till älskling,for och köpte godis,såg film och somnade,sov där. Super mysigt!

Dag 9, ni bestämmer?

Dag 9 –  Ni bestämmer !!
Ja, bara bestämma!
Haha nä,men tar väl nästa rubrik istället!
Märkte en sak,rubriken innan var dag 6, och plötsligt så blev det 9? Vad hände lixom..?

Dag 6 - skriv 30 intressanta fakta om dej själv.

Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.

Haha herregu.. Intressanta? Det finns inte mycket intressant om mig så jag tänker bara skriva 30 styckna fakta meningar om mig. Iallafall försöka!

Okej, detta är gårdagens dag. 

1. JAG ÄLSKAR SIMON! :D haha.. jag känner att detta kommer att gå bra..
2. Min största rädsla är att få magsjuka.
3. Jag har tydligen en "kändis" i släkten.. Eller okej, en hög politiker eller någonting sådant dära.. LOL
4. Jag ogillar människor som bara är ute efter uppmärksamhet, fett dryga? 
5. Min favoritfärg är rosa, sedan kommer vit..
6. Jag skjuter ofta upp på grejer.
7. Jag älskar att shoppa.
8. Jag vill ha 1 hem istället för 2. 
9. Jag vill åka tillbaka till USA.
10. Jag vill vara bra på engelska, för jag vet att jag kommer ha stor nytta utav det i livet. 
11. Jag är inte bra på att hålla det städat på rummet, men ibland (väldigt sällan) kan jag få "städkickar"
12. Jag saknar våran gamla stuga väldigt mycket. Och tänker ofta på det. 
13. Vissa släktingar anser jag inte att jag kan kalla släkt.
14. Jag misstänker att jag blivit smått beroende av yoghurt.
15. Jag har börjat gilla att kolla på "inredningsgrejer" och typ grejer som jag kommer behöva då jag flyttar hemifrån.. Blir rädd,jag är bara 15 år ju..
16. En katt som jag hade för några år sedan hette Zlatan,och jag spelade SERIÖST fotboll med han och min andra katt Simon. 
17. Jag gillar att vara effektiv!
18. Jag kan börja gråta då jag tänker på positiva grejer som min släkt/familj sagt/säger om mig (glädjetårar typ..)
19. Jag är beroende av att få VG i ämnen.
20. Jag har gillat Simon i typ 2 år, men varit tillsammans med honom i 13 månader. (idag faktiskt) 
21. Jag blir irriterad på människor som inte vågar stå för vad dom tkr,som gör saker för att försöka "vara cool" för någon.
22. Jag AVSKYR då folk använder ordet GANGSTER seriöst. hHAHAHAHAHAH SÅ JÄVLA FUUULAAA JAG DÖR.
23. Jag kan få "duktighetskickar", då jag gör skolarbeten bra, då jag städar,lagar mat,osv.
24. Jag gillar att tjäna mina egna pengar, alltså.. Jag vill kunna klara mig utan att alltid behöva be pappa om pengar.
25. Jag hatar ÄRTSOPPA, och ogillar Pytt i panna.
26. Men gillar lax,potatisbullar,stuvade makaroner,bakad potatis, osv.
27. Jag anser att Cola löser allt.
28. Alltid då jag har gjort  prov, så känner jag att jag behöver godis.
29. Jag har börjat tänka på mina betyg/skolan sjukt mycket - fattat att det är sista terminen,och att jag ska in på gymnasiet.
30.  Jag älskar torkat ren/älg kött, och har gjort det sedan jag satt i vagn.

Just nu!


-

Jag var så liten, och var tvungen att skaffa mig en egen uppfattning, egna åsikter. 
Jag visste inte vad som hade kunnat göras, ingenting säkert.
Nu är jag äldre, nu fattar jag vad som var felet. 
Nu vet jag vad det var som förstörde
Men det visste jag inte då jag var så liten och behövde se,och skaffa mig en egen uppfattning om allting. 

sjukdom,sjukdom,sjukdom,sjukdom,sjukdom,sjukdom,sjukdom.

Nya skor!


Drog och köpte ett par skor, nååågra hundringar fattigare. Aja THAT´s life!

Bilder från London 2012.


När jag skulle dra till flyget, skippade dock mössan. 

Museum

Det såg ut att vara mer folk irl än på bilden. Men aja!

Museum!

Haha, vi skulle till någon shopping gata typ.. Och det var fullproppat till hissarna, vi förstod sedan.. Då vi gick i en trappa med 193 (?) steg. Minns inte exakt, men kring 180-195 trappsteg. När vi sedan kom upp så "trodde/gick pappa in i en hiss. TROR NI inte då att den ledde ner, där vi hade gått ifrån..? Smart pappa. svar NEJ!

Marknader och sånt typ.

Harrods, satt och åt frukost.

Var väl bara tvungen att ta kort på underground skylten typ..?

Minnesplats på Harrods, för typ grundaren av harrods barn..?

Big ben!

London eye!

Slottet, haha jag höll på få damp på dom dära jävla gubbarna som vaktade. Svängde med armen och var jävligt fula! Är det meningen att man ska vara rädd för dom..? Tydligen.

Dålig bild men, Fish and Chips. Underbart gott!

En sak som jag hade bestämt mig att pröva, det gjorde jag även.. Sista dagen!

Byxorna jag köpte förra veckan!

Glömt att visa byxorna som jag köpte förra veckan, funderar på att köpa ljus blå också!

Shopping.

Ja, det blev ju så att jag sprang in och köpte lite grejer. Trosor som matchar bh;n jag köpte förra veckan, och balsam! En pännvässare som man kan sätta fast i bordet som min lillebror önskar sig,var omöjlig att hitta. Vilken 8-åring önskar sig egentligen en pännvässare? Haha gullungen..

Helg!

Lyckades sluta 1 ½ timmar tidigare idag. Så jag sitter hemma,och har precis stoppat i mig lite "mat" så att jag ska orka gymma. Så snart ska jag ta bussen till stan för att först titta om jag hittar någonting åt min lillebror som fyller år, sedan går jag nog till gymmet. Om jag inte råkar gå förbi någonstans och köpa lite saker åt mig själv,b.l.a trosor.

Funderar även på att springa in på någon ica affär eller någonting och köpa Marabou black till ikväll. Mums!

5 st lektioner kvar...

1 lektion av 6 st avklarade. Imorgon är det Fredag,grymt skönt.
Iallafall så har man sista nationella provet i Fysik idag. Bara hålla tummarna för att det går bra. 

STUDIO:

Sitter och chillar på Studion nu, nää nu jävlar blir det hard work. HEH RASTTTTT NUUU! 
okej,jag skoja.

Dag 4 – Vad är kärlek?

Dag 4 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är Simon,min familj och släkt,vänner, och lite annat. 

Kärlek kan vara så himla mycket olika. Kärlek för en människa kan vara kärleken till ett djur,ett intresse,en människa, och ja.. Vad det nu än kan vara! Kärlek är så himla olika från människa till människa, och ingen kan säga att någons kärlek är fel. Så det klassiska att kärlek är det dära pirret i magen, avundsjukan,längtan osv vet jag inte om det passar in här, eftersom ordet kärlek kan ha så många olika betydelser.

Dennar rubrik får mig bara att tänka på den dära kärleksboken man gjorde i 8an. Haha, undra vars jag har den nu.. Om det ens är jag som har den, rubriken fanns iallafall med där! :)

Tråk

Har dyng tråkigt, känner att jag behöver göra någonting. Vet dock inte vad, får försöka hitta på någonting iallafall. Annars kommer jag bli galen,jag känner mig själv.

Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.

Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.

Jag brukar säga/tänka att en människa har flera "versioner" av sig själv. När man får alkohol i sig så blir man någon annan. Man är inte sig själv,men man måste ändå ta smällar som kan förekomma, man måste ändå kunna stå för det man gjort/sagt även fast man fått i sig "fel" grejer. 
Alkohol är ingenting att skylla på när saker inte blivit som man kanske önskat, alkohol är ingen jävla utväg. Alkohol är ingenting du kan komma och skylla på om du varit otrogen. 
Egentligen, varför häller/stoppar man i sig någonting som kan göra en så jävulskt våldsam, som kan förstöra ditt förhållande, dina familje/släkt relationer, som kan göra att du mistar jobb, vänner, som kan göra att du kan behöva leva stor del utav ditt liv i fängelse. 
Och ja, jag vet att det är jävulskt lätt att tänka; ääeh, det händer inte mig.. 
Men det har ju hänt så himla många andra,varför skulle det inte kunna hända just dig ? 

Jag har jävligt mycket åsikter och tankar kring det hära med alkohol och droger eftersom jag har varit med,sett och fått höra så sjukt mycket. Jag har fått stor förståelse för detta,och skapat mig en hel del åsikter. Jag kan se på detta med helt andra ögon än vad en jämnårig människa kanske gör. Det som jag har fått se/höra osv har gett mig någonting,medans en människa som gått igenom liknande saker som mig kanske inte tänker som jag. Dom kanske tar efter det som dom har sett. 

Alkoholen och drogerna har förstört mycket,det har fått människor att lida, det har tagit människors liv. 

Jag vet inte hur mycket jag ska öppna mig i detta inlägg. För jag vet att det är bäst att hålla en hel del för sig själv. Jag är inte den människa som bara sitter och berättar frivilligt om mitt liv. Men när det gäller detta så kan jag öppna mig ganska mycket särskilt om jag märker att mina vänner eller människor i  min närhet håller på göra misstag som kan förändra deras liv. Då kan jag öppna mig jävligt mycket om detta,för jag vet hur det kan gå. Jag försöker hjälpa folk,och jag blir sjukt besviken på dem som skiter totalt i det jag har att säga, som istället blir sura på mig och istället stoppar i sig det som kan innebära mycket konsekvenser. Då tappar jag respekten för folket. Tro mig, jag har en del människor som sårat så mycket. Människor som jag älskar jävulskt mycket men som svikit mig. Men det är deras val. Bara jag får försöka och göra mitt,så känner jag mig nöjd. Väljer dom sedan att totalt skita i det,så har jag iallafall försökt. 

Nu låter det som att jag aldrig druckit alkohol,och är helt emot det osv.. Men grejen är bara den att jag VET hur det kan gå, och jag tycker att det är så jävla hemskt hur illa det kan gå. Jag tycker att det är hemskt då människor får i sig för fel grejer. Jag tycker bara att människor ska tänka sig för, vilka konsekvenser som verkligen kan uppstå. Det sägs att man inte ska ångra saker man gjort, men något som man verkligen kan ångra är detta,om det går fel. 

Jag tycker det är så jävla sorgligt med ungdomar som dricker varje jävla helg, kanske till och med flera dagar i rad. Börjas det redan i tidig ålder, så är det mycket större chans att sjukdomen alkolism tar över. 

Jag skulle kunna sitta och skriva en hel jävla bok om detta. Jag har så jävla mycket att säga. En sista grej som jag kanske skulle vilja säga är det dära med grupptryck. Men jag tror att jag får ta det i ett annat inlägg. Den sista grejen som jag tänker skriva är nog det där att jag tror jag vill bli socionom,eller föreläsare. Föreläsare är ett stort steg för mig, eftersom jag oftast är jäkligt tyst, och att stå och prata inför hur mycket människor som helst är idag inget jag gör frivilligt. Men jag ger inte upp hoppet om mig själv,jag försöker alltid att tänka att en dag kanske jag kan. Jag vill hjälpa människor, socionom.. 

Någonting jag går och tänker på varje dag jag går på Vasaplan är att en dag vill jag få bort dom därifrån. Tänk alla stackars barn,tänk alla människor, och tänk dom själva.. Men ja, man kan nästan säga att mitt mål i livet är att få bort alkolisterna från busskurerna!

När jag ändå är igång, så kan jag ta och skriva en sak som jag går och tänker på en hel del. Och det är då människor super/drogar då dom mår dåligt. Det är ju verkligen det dummaste man kan göra. Visst,nu säger jag inte att jag är värsta "perfekt" och inte har påstått att jag vill dricka för att jag mått dåligt osv. Men jag kan tänka efter, jag har levande exempel så jävla nära mig. Att dricka/droga när man mår dåligt,kanske känns bättre för stunden. Men blir det verkligen bättre sedan? Nej. Det är ju precis det,de inte blir. Det kanske man är medveten om. Men man borde iallafall kunna tänka på att det blir mycket mycket sämre. Och lär kroppen sig att ta in det dåliga då man mår dåligt, så kan det sluta hur som helst. Vill du hellre bli alkolist, än att ta tag i problemen på riktiga sätt? Vill du verkligen bli sjuk i ett beroende som kommer ge stora konsekvenser för säkert hela ditt liv, för att du stoppar i dig skit? Det är ditt val,men tänk efter iallafall. Tänk efter,vad som är värt att riskera! 

Som sagt,jag skulle kunna skriva ännu mera. Och det kommer nog mera,någon gång. Eftersom.. Det finns alltid någonting att skriva om detta. Jag skulle så gärna vilja hjälpa människor, men inte respektlösa människor som bara skiter i det man säger. Som är bestämd, och absolut "SKA TESTA". Jag är besviken.

Det var allt,just nu. Tror jag.

Gym!

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, eller okej. Det börjar vara en timme sedan nu. Men tog sin tid att dusha och sådära, var iallafall där med min älskade. Och kom precis att tänka på att idag var det exakt 2 år sedan som jag träffade min underbara pojkvän för första gången. Är så glad att vi verkligen började snacka, för det förändrade allting. Är så jävla glad för det,och ångrar det inte en enda sekund. 

Nu blir det att slå på TV;n och se på bigbrother, utvecklingssamtal imorgon är ju skittaggat! Men sista samtalet på tc iallafall! 


Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.

Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.

Om tio år vill jag vara borta från Umeå helst. Jag har alltid sagt till mig själv att det är ett sätt för mig att börja om på nytt, att lixom glömma allting som hänt.. Eller ja, någonting sånt. Plus att jag tycker Umeå är tråkigt. Jag vill flytta till Stockholm Eller Göteborg om jag ska bo i Sverige iallafall. Helst skulle jag ju vilja bo i USA - Miami. Eftersom jag blev så förälskad i stället då jag var där för 3 (?) år sedan. Men man är ju som hemma här i Umeå. Men som sagt så vill jag nog helst bort härifrån.

Om man bortser från vars jag vill bo,så vill jag iallafall resa en del om 10 år.

Bara att tänka positivt!

Inte det minsta taggad på en ny skolvecka,men jag ska tänka positivt. Jag ska ta vara på sista tiden i 9an, för jag behöver tiden till att försöka höja mina betyg. Jag ska även tänka positivt eftersom att nu är det 3 veckor kvar till påsklov. Men denna vecka kommer nog bli ganska så lugn. 

Imorgon - Sovmorgon, två/tre lektioner sedan ska jag till tandläkarn.
Tisdag - 2 lektioner,sedan utvecklingssamtal sen slutar jag.
Onsdag - Ska på någonting hos röda korset,eller vad det heter. Sedan vet jag inte om jag har lektioner efteråt men isåfall är det studio. Och det är inte så himla jobbigt, eller ah.. Jobbigt är det ju,men får iallafall skolarbete bortgjort som jag kanske istället skulle ha skitit totalt i om jag skulle behövt göra det hemma!

Bara att kämpa på nu! 


Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet

Yepp, är tillsammans med världens underbaraste människa,Simon och har varit det i snart 13 månader. Alltså 1 år och 1 månad. Och imorgon har vi känt varandra i 2 år. Dem underbaraste åren i mitt liv. Nu för tiden är vårat förhållande helt underbart,enligt mig. Jag kan inte säga att vårat förhållande har varit dåligt,men visst så har det haft motgångar som alla andras. Simon har fått mig att förstå att man kan faktiskt lita på människor, han har även fått mig att börja acceptera mig själv mera, och han har fått mig att våga/göra saker som jag inte skulle vågat/gjort utan honom. Jag skulle kunna sitta och skriva om min underbara pojke hur länge som helst. Men iallafall,mitt liv förändrades för 2 år sedan. Då jag kände kort därefter vi lärde känna varandra att han var/är den rätta för mig. Jag älskar dig simon! <3

yepp!

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet
Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.
Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.
Dag 4 – Vad är kärlek?
Dag 5 –  Mina föräldrar
Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.
Dag 9 –  Ni bestämmer !!
Dag 10 – Beskriv din dag i punktform.
Dag 11 –  Det här upprör mig
Dag 12 – Lista upp hela din dag.
Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.
Dag 14 – Ditt tidigaste minne.
Dag 15 – Dina favoritbloggar.
Dag 16 – Mina syskon
Dag 17 – Dina toppar och dalar det senaste året.
Dag 18 –  Vad hade jag på mig i dag?
Dag 19 – Respektlöshet mot dina föräldrar.
Dag 20 –  Den här veckan
Dag 21 – Ett av dina favoritprogram.
Dag 22 – Hur har du förändrats under de senaste två åren.
Dag 23 – Förebilder
Dag 24 – Din favoritfilm och vad den handlar om.
Dag 25 – Någon som fascinerar dej och varför.
Dag 26 – Vilken typ av person attraherar dej.
Dag 27 – Ett problem som du har haft.
Dag 28 – Något som du saknar.
Dag 29 – Mål för de närmaste 30 dagarna.
Dag 30 – Dina toppar och dalar denna månad.
Dag 31 – En tidpunkt då du kände dej mest nöjd med ditt liv

TJABA!


just nu..


.

jag har så mycket bilder, så himla mycket grejer som man saknar..
det är tungt, det är det.. även fast man kanske inte kan tänka sig det.
varför? varför? varför?
jag har insett att jag aldrig kommer få svar.


Jag ljuger inte för mig själv?

En sak förstår inte jag.
Det är att folk säger att jag ska byta inställning och blablabla (sure nog har jag fattat att mycket hänger på inställning)
Men då jag säger att jag inte kan, då kan inte jag. För nog fasen vet jag vad jag själv kan och inte kan? Ska jag då byta inställning då jag vet hur det är? Ska jag istället ljuga för mig själv och tillexempel säga; Jag kan, jag klarar det där provet för jag vet exakt allting om ...ja vad det nu kan vara.
Lixom, är det bättre att jag ljuger för mig själv? Nej! För jag sitter inte och ljuger en jävla massa shiet!
Ska jag ljuga och bli mer besviken när jag inte klarar det? Nej då är jag hellre ärlig och säger exakt som det är  istället!
typ osminkad...

Träning!

Sitter och dricker en smothie nu, och kom hem från gymmet för ett tag sedan. Hunnit dusha har jag också,så nu är det bara att invänta bigbrother! Ha det bra!

Dag 5 – Mina föräldrar

Dag 5 –  Mina föräldrar

Ja, mina föräldrar.. Min mamma heter Viktoria och min pappa heter Lars-Erik. Mamma är 36 eller 37 år, och pappa är väl 40 eller 41. Mamma fick iallafall mig då hon var 21 år, vilket jag nog kan tycka skulle kunna vänta eftersom att mina föräldrar jobbade ganska så mycket då jag var liten,pappa pluggade (?) osv. Så ja,jag fick oftast ha barnvakt vilken inte resulterade i så himla bra saker hela tiden. Men jag är tacksam att min släkt fanns där för mig hela tiden.

Aja anyway, mina föräldrar är skilda och skiljde sig väl då jag var 5 år. Gick på dagis minns jag iallafall,så 4 eller 5 år var jag. Jag fattade verkligen ingenting i början. 
Mina föräldrar är sjukt olika, vilket är ganska jobbigt. Blir så himla konstigt då man byter vecka. Men det är bara att leva med.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om mina föräldrar,finns inte mycket att säga.Gym!

Gymmet ikväll,känns som att det är dags. Var lixom 2 veckor sedan sist. Shietas! 
Har dock inte skaffat skor än, typiskt mig.. Äeh jag är typ fattig,det är synd om mig ju! 
Bara några ynka hundringar kvar, och jag borde börja spara till Italien. 
Men dock får jag väl höra med mina äpplen (päron som man tydligen säger då....)! 

Men well,jag är ganska kräsen då det gäller skor. Så det lär inte vara lätt att hitta.

Förövrigt så har jag knappt nå plugg nu på ett par veckor,tror jag. Känns även grymt bra att det är Fredag imorgon. Veckan har gått ganska så snabbt,underbart!

Kärlek

Älskar min pojkvän mer än allting annat, han är så jävla underbar. Kan verkligen vara mig själv med honom, han är inte bara min pojkvän,han är även min bästa vän!
Jag älskar dig nu, då och föralltid. Finns ingenting som kan komma emellan oss nu, jag är bara din,och du är bara min. 

Jeans!


Små bilder, men anyway. Får se om det blir att köpa dessa imorgon!

jag är lycklig!

Haha shiet, jag är överlycklig. Fick mitt VG i Hemkunskap. Känns otroligt bra, som jag kämpat för att få det! Och spammat Unikum för att få se när hon lagt in betyget. Nu äntligen är det inlagt. Slutbetyg: VG! Åh,vad bra! Nu orkar jag kämpa på. Nu är det bara att försöka få teknik läraren att fatta att jag förtjänar ett VG. Men min slöjdlärare hjälper typ till. Vissa lärare är underbara.

Mitt mål är att få över 200 poäng, mitt nyårslöfte är att få 5-6 VGn minst. Det börjar lika någonting nu asså. Så jäkla skönt, nu ska jag kämpa som aldrig förr, när jag bara gjort bort allt det "stora" just nu. Just nu älskar jag livet, får se hur länge det håller ;)


Shoppat!

Sprang förbi i stan idag och det blev en liten mini-shopping! Köpte en bh. Råkade även kika på ett par jeans, men det får nog bli en belöning om det går någorlunda bra på nationella provet imorgon.. Lär dock bli belöning iallafall..

Mer än såhära får ni tyvärr inte se. Nu ska jag plugga sönder mig, höres!

Outfit!

2 Lektioner kvar idag, sedan blir det stan en snabbis, ska kika på en ögonskugge palett osv. Kanske blir gym ikväll,om jag inte pluggar..
Dagens outfit iallafall!

Leggings - Bikbok 99 :- ?
Vitt linne - Gina tricot 99:- 
Adidas tröja - London 600:-

Styling!

Just nu är jag sjukt sugen på att styla någon. Nästan så att jag längtar tills då jag ska till morsan eftersom då fyller brorsan år och då vill han nog att jag ska fixa hans hår,som han alltid brukar be mig om vid speciellare tillfällen. Och han blir alltid så sjukt nöjd, vilket är otroligt kul.
Hittade ingen bild då han var fixad i håret,men slänger ändå in en bild som jag tog på honom för snart två år sedan!

betyg.

Min önskan är att få upp mina betyg,
jag vill stolt visa upp dom och inte vara missnöjd
jag vill komma någon vart i livet,
jag vill att min släkt ska bli imponerade,
bli stolta över mig,
jag vill vara stolt över mig själv.


Shoppaaaa..

I torsdags/fredags sa och tänkte jag att nu kommer jag nog inte behöva gå på stan/vara sugen på att shoppa på ett tag. Gissa vad, nu är jag sjukt sugen  igen.. Jag är hopplös! Nu när jag känner att jag inte längre behöver hålla på att spara.. Fast egentligen behöver jag spara, Italien om 5 månader lixom..

Shoppingen del 1.

Shoppingen från London kommer att komma lite eftersom, vissa bilder är förfärliga. Men ändå!

jag skriver av mig,

Sitter och funderar hur mycket lättare det skulle vara om det fanns en grej jag ville bli. Inte tusen. Jag vill bli fotograf, stylist, mäklare, jobba i affär, jag skulle vilja ha en egen klädaffär, skulle vilja "skapa" en egen parfym, osv, socionom, föreläsare (inom kategorin ungdomar,grupptryck,alkohol osv.) Skulle även vara kul att jobba på en tidning (modetidning).  Fotograf har jag velat bli i många år, men kom sedan fram till att jag vill ha det på sidan om. Stylist har jag sagt sedan jag gick på lågstadiet säkert att jag vill bli,dock sa jag då att jag ville bli designer. Men jag menade stylist! 

Just nu känns det som att om jag inte kommer in på mitt första handsval på gymnasiet så vill jag inte gå alls. Då är det kört,då vet jag inte längre. 

Jag ville "imponera" på min släkt,familj osv. Jag ville välja någonting som dom absolut inte hade förväntat sig utav mig. Jag ville välja någonting,få en bred utbildning. Men jag kan inte ta på mig någonting som jag inte klarar av. Jag valde istället någonting som jag tycker är sjukt kul. Problemet är att jag vet inte om jag kommer att jobba med någonting inom stylist senare. Men det skulle vara sjukt kul nu efter snart 10 år i grundskolan. 

Jag håller på kämpa som faaan med mina betyg, och jag menar det. Ett jävla VG betyder hur mycket som helst för mig just nu, men alla jävla lärare (och alla  andra människor för den delen) förväntar sig att jag ska vara sämst hela tiden. Dom säger att det är jag som inte tror på mig själv, men jag börjar fan misstänka att en stor del utav dom tror inte på mig! Dom bestämmer mitt betyg före jag ens visar vad jag kan. Dom dära jävla lärarna behandlar mig inte rättvist,jag har bevis. Och räcker inte det för dessa jävla människor så kan dom gå och fucka sig själva (ursäkta språket) Men jag är jävligt piss. Jag tillåter INTE folk att behandla folk helt åt skogen fel! 

Tillexempel min extremt korkade tekniklärare. Jag har snackat med honom om problemet jag tycker uppstått, och som jag VET att han gjort fel. Tro mig efter mina år här i livet så har jag lärt mig hur människor är, jag vet då saker är fel. Men denna lärare är inte okej, och jag tänker inte låta honom behandla mig såhära. Dock har jag fattat att en hel del av alla lärare skiter TOTALT i vad vi ungdomar tycker och tänker. När däremot en förälder lägger sig i, ja då fan ska dom fjäska som aldrig förr. Det är så jävla fel! Mina jävla åsikter och snack ska räcka, mina föräldrar ska fan INTE behöva lägga sig i. Jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort, det har jag lärt mig att göra efter det jag behövt gå igenom. 

"Jessica kommer att komma långt i livet, hon har en väldig bra personlighet (?) att verkligen ta tag i saker som hon tycker är fel". Men för fan, vilken jävla syn på vuxenlivet tror han att jag får när han beter sig såhära jävligt? Klart som fan att jag får fel syn på vuxenlivet. Fan,beté dig som en vuxen människa. Och det är klart som fan att jag tar tag i saker som jag tycker är fel. Oftast gör jag det,och då ger jag  inte upp. Det är någonting jag fått höra ett antal gånger. Jag märker ju när saker går fel, jag håller fan inte käften då. För det är klart som FAN att folk tror att dom kan behandla folk hur som helst i fortsättningen då också om man bara håller käften! Det är FEGA JÄVLAR som håller käften. Visst,jag är en  jävligt tyst person. Men då det verkligen gäller då är jag inte tyst längre. Är jävligt less på människor. 

Nu väntar jag bara på att få se ett visst betyg, en annan lärare som kanske gjort helt åt skogen fel. Får jag inte det betyg som jag förtjänar, då jävlar ger jag nog upp. Då tappar jag orken. För då är det inte mig det är fel på,då är det lärarna! Dom får mig bara att känna mig misslyckad, som att det är jag som gör någonting fel. Det är det FAN inte. Jag är så jävla mycket bättre än dom jävla skithögarna. Dom kan inte krossa mig. Men fan vad jag är less på lärare och deras jävla betendeen. 

Och ja, jag tar detta jävligt långt, folk tycker att jag överdriver. MEn då fan får dom tycka det. Jag bryr mig inte vad andra tycker. Har jag orken,kraften och dom där satans lärarna inte lär  sig att behandla mig som alla andra elever så tänker jag vända mig till skolverket,rektorn osv. Säg vad ni vill, jag går min egen jävla väg och skiter fullständigt i om ni tycker att jag är löjlig. Vill jag någonting så tar jag tag i det. Det är precis som att ni skulle kämpa för någonting annat som ni tycker är viktigt, och jag tycker är oviktigt. Vissa människor har lätt för att få betygen, men jag har fan märkt att någonting är fel. Och då ska jag inte behandlas så här jävla illa. 

Jag är stark,jag klarar mig själv,jag skiter totalt i era jävla åsikter,jag kämpar för fan. 
Fatta,att detta är viktigt,fatta att jag kämpar in i det sista för en jävla gångs skull. 
Det är fucking 4 månader kvar av 9an, sen ska jag in på gymnasiet, jag tänker inte sumpa detta,men dessa förbannade lärare gör mig sinnessjuk!

Vaken!

Jisses,jag är vaken redan.. Trots att jag tänkt kliva upp vid 7,klockan har inte ens ringt än. Men aja,bättre att vara uppe tidigt än sent! Är otroligt hungrig,så ska gå och äta snart. Men ska vänta ett tag så inte familjen vaknar. 
Ska vara på flygplatsen om en timme,äntligen shopping idag! Men kommer sakna min älskling,så otroligt mycket.

Jacka!

Everlast Everlast Quilted Bomber Jacket Ladies from www.sportsdirect.com
Hoppas verkligen att den finns kvar imorgon,och att det finns rätt storlek. Och att jag ens hittar den!

London tomorrow!!!

Då far man till London imorgon!
Känner mig stolt som verkligen klarat av att sparat pengar, eftersom att alltid då jag har pengar känner jag att jag måste göra någonting med dom. Känner jag att jag har lite för "mycket" pengar så köper jag någonting,och då blir det oftast någotning onödigt,som jag verkligen inte behöver. Men jag har lyckats, dock så har det varit tråkigt att typ snålat osv. 

Måste försöka se hur jag ska kontakta bland annat morsan.. Hon ville ha livstecken från mig,okok.. Första gången jag är utomlans utan henne ;PPPPP


8:10 bär det av till Stockholm!
11:45 - Planet till London!!!

preeecis hem!

Kom precis hem. Tänkte dra till Ersboda, men tog istället första bussen hem. Ville träffa simon,men han kunde tydligen inte vänta med att gymma en timme för att träffa mig. 

Fredag imorgon,så jävla skönt. Lov dessutom! Imorgon blir det däremot att dra till Ersboda. Ska även hinna med att gymma. Sista gymningen, sedan blir det inte gym på en vecka.. 

Ska försöka fundera ut hur jag ska göra när jag kommer hem från England osv, om jag ska till mamma eller pappa. Om jag ska till pappa som jag tänkt,måste jag försöka fundera ut  hur jag ska göra med mina grejer som jag behöver dit sedan. Bland annat datorn,vinterjackan,ja och vad det nu kan vara. Jag har inte tänkt att ta med mig någonting på resan i onödan! Antingen far jag förbi pappa och lämnar det imorgon, men jag vill nog ha datorn imorgon kväll. Och jackan. Så får se om jag kanske kan lämna det hos någon kompis i stan istället eller någonting. 

I-LANDSPROBLEM PÅ HÖG NIVÅ! OJA!


RSS 2.0