.

klarar inte av att se detta..
fyfan.

Tvättat mopeeed!

Har tvättat moppen idag, så nu glänser den hoppas jag iallafall. Ska fixa mig nu, ska vara på middag om en timme ungefär. Och efter det blir det nog att dra någonstans. Måste även fara förbi någonstans och köpa halstabletter. Sjukt ont i halsen. Man kanske borde ha lyssnat på morsan ändå..



nationella prov.

Nu skiter jag i det,
har du inte tid för mig har du inte det,
inte jag som ska bevisa  något,
jag ska inte ta ansvar för det,
det är ditt,
som sagt upp till bevis.

Haft nationella prov idag,skrivning. Jag skrev om något som förändrat livet,eller någonting som man aldrig kommer glömma. Min första tanke var simon! Men jag bestämde mig för att skriva om örträsk,huset.. För det är en grej som jag aldrig kommer glömma. Jag kommer aldrig släppa tanken att min mamma och låtsas pappa kunde ha varit där inne under branden. Skulle det ha hänt ett tag senare den kvällen så vet man ju inte hur allt sett ut idag. 

Aja, ska dra ut med moppen nu, vi höres!

~

~dig verkar det inte ens lönt att försöka få tid med,för mig verkar du ändå inte ha tid med.~

-

- Tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- Tjejer gillar när killar vågar skriva hjärtan i sms.
- Tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- Tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- När du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något
- Tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
- Skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
- När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma".
- Tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.
- Skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- Vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
- Tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
- Påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
- Tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert

kärlek.

Så länge två människor gillar/älskar varandra så finns det ingen chans att någon kan komma i mellan. Så länge kärleken är stark och äkta så finns det ingen chans att någon kan förstöra!


,

NÄR MAN SLÄPPER TAGET OM NÅGON SKA MAN VARA BEREDD PÅ ATT ACCEPTERA ATT SE DEN MED NÅGON ANNAN..



när du..

När du ignonerar en tjej, finns det alltid en annan kille som ger hennne uppmärksamhet.
När du ger henne problem, finns det alltid en annan kille som lyssnar.
När du är upptagen för henne,finns det alltid en annan kille som gör allt för att ha tid.
När du får henne att gråta,finns det alltid en annan kille som försöker få henne att le igen.
När du inte är säker på om du fortfarande vill ha henne,finns det alltid en annan kille som räknat ut det.

-

Men kan ungen bara sköta sig ngn f*cking jävla gngn... så jävla irriterande!!!!!! 
Less på dettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

orgasm<333333333333

orgasm till 110%


a!

Glöm aldrig att när du ignorerar en tjej så finns det alltid en annan kille som ger henne uppmärksamhet!

24e april.

Märkte att det var den 24;e idag. 24 April. Idag skulle jag och Simon varit tsm i 14 månader om vi hade varit tillsammans fortfarande. Men tyvärr så blev det inte fler månader/år med varandra. Det som kändes som att det verkligen skulle bli det för 1-2 månader sedan. Vi som verkligen trodde att vi skulle hålla ihop, och jag vet att vi hade kunnat hålla ihop. Men tyvärr så börjar man väl inse att våran tid är förbi. 

Fixat moppen ikväll,och varit ute och kört en sväng. Härligt att kunna köra igen,och bara åka iväg hemifrån! Imorgon så blir det att dra in till stan och checka bikbok. 50% rea på allting imorgon,så får hoppas man hittar någonting kanske. Ska också komma ihåg min läkartid imorgon. Suck,dom som sa att dom var klara,och att jag var "frisk" och nu har jag fått en kallelse. Och återigen kommer jag väl behöva svara på jobbiga frågor om maten osv. Jag som inte fixat min "specmat" än. 


Pluggat!

Pluggat hela kvällen, sjukt drygt, men nu hoppas  jag verkligen på bra resultat på provet imorgon. Känns som att jag aldrig har varit såhär fokuserad någonsin. Var och köpte olja till moppen idag, så imorgon blir det att serva upp moppen å sedan ut och köra tror jag! Kanske blir en sväng till gymmet!


pics*!


smink kväll

kvällen sög från början sen blev de bättre när burre o burken kom då fick smink lådan jobba, började sminka dom dirr haha så gulliga pojkar man kan få när man sminkar dom ;)
Aja puss hare gött håyy ;)

älskade gumman,<3

Bildbomb med världens sötaste tjej, jag älskar dig mest lilla gumman. Ska göra allt för dig, du är värd allting i världen! Du ska få all kärlek som går att ge.

love.

jag vill hitta den där människan som älskar mig mer än allting,
som saknar mig och vill vara med mig,
som tar mig i första hands val, no matter what.
som litar på mig,som jag kan lita på, och som inte ljuger för mig.
vill vara någon att vara stolt över..

Letar gymnasium.

Sitter och letar efter gymnasium i något annat län, funderar om jag ska flytta och börja om på nytt,funderar verkligen på att försöka med detta nu,är less på allt här. Vill verkligen komma bort, och gå linjen! 



-

Säg aldrig att du älskar mig igen,
om du inte ens kan bevisa att du gör det.
Jag tror inte på att det är äkta,
och jag tror att jag ger upp.


cash:)

Tjäna pengar? Ja, då är det bara att klicka på länken här nedan :)

tjäna pengar på att gilla facebook sida,klicka på länkar, osv:)

plusikassan.se

Fuck this dayyy!

Min dag har inte varit den bästa, började med att jag självklart glömde busskortet,bankomatkortet osv hemma.. Sedan var det ju nationella, och ja. Jag vill inte säga att det gick dåligt,för det är ju inte det jag ska säga. Jag ska tänka positivt. Efter det så gick jag till Syon, och fattade att det är omöjligt för mig att ta mig in på stylist linjen. Började smått fundera på att söka till frisör,men jag har ingen aning. Sedan så blev jag sur på idrottsläraren osv, men världens humörsvängning kom,och jag skrattade och det kändes som jag såg fjärilar. HAHA, nä men ont i huvet och allmänt skit. Skulle behöva en viss människa hos mig. Men jag ska klara mig själv, jag har ingen vid min sida längre. Och jag börjar faktiskt bli van. Van vid tanken.

Jag ska ta tag i mitt liv,på riktigt. En dag!

två fingrar i halsen,hostar upp mina problem, spottar ut skam.


Engelska nationella prov!

Blir att kolla igenom lite gamla nationella engelska prov nu, medans så kan ni checka in denna hemsida, och tjäna pengar! :)

plusikassan.se

Sommarskola.

Ja, imorgon får jag då bekräftat ifall jag ska gå sommarskola eller inte. Fick iallafall veta idag att den börjar 1 och ½ vecka innan vanliga skolan slutar, så det är ju iallafall skönt,för då behöver jag bara gå 1 och ½ vecka längre än alla andra. Men jag ska verkligen kämpa,och göra mitt bästa imorgon för att slippa. För det skulle vara underbart att slippa. Men i värsta fall får jag göra det. Överlever väl ändå. Just nu vill jag bara klara skolan, gå ut med bra betyg och komma in på mitt första hands val. 

Känner mig lite nervös för imorgon,kan inte koncentrera mig på någonting. Tankarna snurrar riktigt mycket ändå,jag inser vilka människor som är äkta och inte. Vilka som spelar ett jävla spel, tycker det är jävligt tragiskt. Tycker vissa människor är jävligt otacksamma,och korkade! Svikit mig rejält tycker jag också att dom gjort. Hur fan ska man kunna lita på människor? Säg mig det.. Har undrat det så länge..


jaja..

"säg ingenting till jessica" HAHAHAHA SUCK... jag får veta allt ändå.. Skrattretande ärligt! Ska jag sluta försöka?! Fyfan, ni får skylla er själva om ni får ta smällen. Nästan så man skulle vilja skratta,så jävla patetiskt.

Tipsar om två bra hemsidor att tjäna pengar på!:)

Har tjänat över 2000 kronor på väldigt kort, och har knappt några läsare,helt otroligt ju :)

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Har ni frågor? Ja, då är det bara att kommentera och fråga! :)

Eller klicka här:)


Finns även en till sida, som man tjänar ganska bra med pengar på och det är denna plusikassan.se
Som ni ser,så ifall ni trycker där och bli medlemma så får ni 20 kronor direkt, super bra ju!

cola<33333333

Hela facebook spammas av 96;or som skriver att dom är antagna till gymnasiet.. Sitter och drömmer,att jag själv skulle kunna göra det också! Men nej. Jag är inte ens antagen till någonting.. Mitt jävla besked är blankt. Fyfan vad demprimerande seriöst.. Jag hade fan förväntat mig att få se priliminära beskedet. Nu ska jag gå på konsum och köpa mig en cola och hoppas på att jag blir gladare.

Pantburkar?

Haha, shiet.. Det kom nyss en liten tjej och ringde på och frågade om jag hade pantburkar som jag inte behövde.. Herregu.. Förövrigt så håller jag på att fixa mat, och pluggar lite samtidigt. Jag fattar verkligen inte hur jag ska hinna plugga till detta,jag som ville satsa på MVG. 2 dagar att plugga,30 sidor att kunna,tusen frågor. YÄY!

!


Pluggplugg!

Denna dag kommer endast bestå av plugg. Kanske träffa några kompisar också, men jag måste verkligen plugga.. Fyfan, 30 sidor och provet är på Tisdag! Det borde vara olagligt att sätta prov direkt efter lov.

sovaaaasovaaaa

Funderar på att sova, sovit så jävla uselt inatt/imorse. Och drömt världens jävla äckligaste dröm.. Drömde att min lillasyster fyllde 1 år,och jag hade lämnat henne ensam på mitt rum,någonting hände och hon dog typ.. 

Fyfan så jävla hemskt, jag älskar min lillastumpa mer än allting,och ingenting ska någonsin få hända henne. Jag kmr försöka skydda henne från allt då hon blir äldre,inga jävla killar ska såra henne. Men vafan,då hon är i 15 års åldern tex, så är jag 30. Fyfan vad hemskt. Jag skulle kunnat vara hennes morsa.

Aja, mina ögon svider så sjukt mycket,och dagen har varit rätt bra. Dock varit jäääääävligt taggad på någonting hehe.. Äeh, vafan får ta och köra en annan gg:) 

Godnatt folket, ta he lugnt!

dushdush

Har precis dushat, ska nog trycka i mig min kära yoghurt nu. Sedan ska jag väl fixa mig kanske,och sedan lägga mig och vila tills S kommer. Får hoppas att det inte blir allt för sent. Aja, vi höres senare ikväll!

HAHA, riktigt gammal bild. Skit seriösa..

godmorgon

4 timmars sömn,godmorgon.. Villl sova, men går ju fan inte. Kommer säkert däcka mitt på dagen idag eller, typ 7 ikv. FML!

jaaajajaja

haha,asså shiet.. har kollat igenom en massa gamla grejer.. Här var jag super glad över att ha en ny dator,bärbar för första gången. jadu.. man har förändrats.

dejta sängen

Kanske är dags att sova nu då, ögonen börjar faktiskt kännas tunga. Jag behöver nog dessutom sömn. Men har dock dyng ont i magen,försöker dock tänka bort det.. "varför gör jag såhär,varför gör min kropp såhär mot mig.."

känner mig allmänt äcklig. men jag kanske är äcklig,varför skulle jag inte vara lixom.. jag kan inte tänka längre,vet inte vad jag ska säga. Godnatt världen,vi ses förmodligen..


mmm...

fan vad bra det hade varit om emelie hade varit hemma nu, jag önskar att hon var det.. Men hon är inte hemma förräns imorgon.. Jävla skit.''
Hon är den enda jag känner nu,att jag skulle vilja prata ut med,och sedan ha jävligt kul med i slutändan. Det är så synd att vi glidit så sjukt mycket som vi gjort. Men jag har glidit med alla,jag är rädd för människor..

förlåt

förlåt släkten,förlåt familjen, förlåt mig själv.
en dag ska jag bättra mig.

fuckit.

fan,ta mig härifrån..


och ja.. denna bild kmr naturligtvis tas bort..

tiden rullar,men jag står still.

jag orkar inte,
jag isolerar mig själv.
allt är skit.
allt som jag byggt upp har rasat.
jag är på botten,och kan inte längre styra över mig själv.
jag kan inte längre rädda mig själv..


det rullar på,och jag ska snart hänga på.


dushat osv.

Har precis dushat, rakad benen osv, haft ansiktsmask, nu sitter jag med inpackning i håret och har precis haft i toningen,smörjt in mig med victoria secret kräm, ska snart måla naglarna, sminka mig och fixa mig. Så jävla härligt!

Och denna "klänning"  har jag tänkt ha på mig idag, som kommer från London! 


Inköp - Mascara!

Sådärja, hemma igen! Tog en promenad hem, dock var H&M stängt. Vilket jag nästan hade anat, så jag gick in på Coop istället och köpte mascara. Vet inte om den är bra,men får väl testa!
Ska snart lägga mig i ett bad med en massa skum och njuta, sedan så kanske jag slänger in en toning i håret som gör håret "kallare", sedan ska jag fixa mig,underbart!

Maskara/mascara?

Kom precis till pappa,men jag glömde min maskara hos mamma, så snart ska pappa sjussa mig till h&m så jag/han kan köpa en ny! Haha, desperat? Självklart! 

Sedan så ska jag äntligen dusha och fräsha till mig! Sedan får jag se vad det blir ikväll. Jag vet inte vad jag vill,har lite funderingar. Hoppas ni får en bra kväll! :)

packa!

Ska packa nu för att åka till min kära fader, då blir det att dusha och fixa mig en massa. Känns som att det är på tiden,har inte haft smink på måååånga dagar,okej.. Inte för att det gör så himla mycket,men har skitit hår och knappt orkat ta hand om mig själv. Så måste känna mig fräshare iallafall. Sen så får jag väl se om jag orkar dra ut och vara med någon. Är sugen på någonting "stort" ;) Jag vet inte.



matlust,anfall osv.

anfall,jag är rädd för hur långt detta nu kommer gå.. Jävla skit,jag trodde inte jag skulle falla igen. 
Jag vill ha tillbaka matlusten,jag vill inte känna att jag har lust att spy varje gång jag hör ordet mat. 
Jag vill inte behöva komma på anledningar att slippa att äta.
Jag har varit med om det förut,det med maten..
Det  känns som jag faller tillbaka. 
Jag vill inte.

Jag vill att någon ska komma och hjälpa mig,jag vill krama någon,men jag får klara mig själv. jag får sitta här och ta emot allt. fanfanfan.

Jag vill vara sådär igen,typ. Men då fanns det såklart andra problem.

Långt inlägg.

Var i stugan igår morse till idag, jag som hade tänkt att stanna hela veckan. Jag kan säga såhära;Jag ångrade mig igårkväll! Ibland så klarar jag verkligen inte av att hitta på någonting själv,och ibland kan jag göra det. Men nu har jag inte mycket energi. Men fick mig iallafall ett ordentligt snack med mormor och morfar,och jag måste bara säga hur jävla mycket jag beundrar dom. Hur mycket dom faktiskt betyder för mig. Det är dom jag försöker göra stolta hela tiden. Jag vill att dom ska vara stolt över mig. Jag försöker fixa skolan så bra jag kan osv. Och jag är så extremt glad att dom peppar mig i vilka val jag än tar i livet. Dom förstår mig,och jag tror att dom faktiskt är stolta över mig. För dom vet att jag försöker. Och det betyder så sjukt mycket för mig att dom märker att jag försöker. Jag är så glad att dom faktiskt tog hand om mig så bra som dom gjorde då jag var yngre. Dom är helt enkelt underbara, och jag önskar dom ingenting illa. Jag ser frammemot Italien med er! Jag lovar,jag kämpar för er. Jag kämpar för att göra er stolta! 

Idag gick jag en promenad, maxade musiken i öronen och bara gick. Det var lättare att gå runt i byn idag, det var så mycket snö,så man såg inte huset som brunnit där dom inte ens röjt undan, huset där dom odlat knark,och jordpåsarna som står kvar syntes inte lika tydligt. Men huset sticker ut. Vem är så dum att man börjar odla knark i en by där alla känner alla? Idioter. Sedan gick jag ner till Kyrkogården. Inte tänkte jag på att det skulle vara så igensnöat. Jag som ville gå och se hur farmors grav såg ut nu. 

Jag tyckte att allt gick hyffsat bra, så jag bestämde mig för att gå dit där jag har tusen minnen som litet barn, jag tänkte att det kan vara bra att minnas, och faktiskt så fick jag ingen panik,ingen ångest ingenting. Det var nästan skönt att stå där och tänka att här var jag som barn,och exakt det här fick jag se och uppleva. Det kändes faktiskt bra att jag tog modet att ställa mig där. Idag är jag ju starkare,idag fattar jag ju vad som var/är felet. Idag är jag äldre, och ser allting med andra ögon. 

Jag är stolt över mig själv,jag gör framsteg. Ingenting ska få mig att falla. Jag ska bli starkare,gladare och lyckligare än jag någonsin varit. Men jag vill hjälpa människor, jag vill vara en förebild. Precis som en släkting sa till mig att jag kommer vara till min lillasyster. Jag ska jobba med mitt liv nu,och jag ska lyckas med det jag vill! Jag kommer vara en glad och stark tjej en vacker dag. :) 


Leopard klänning!

Det var någon som ville att jag skulle lägga upp resten av shoppingen från min London resa. Och självklart ska jag försöka göra det, det kommer att komma lite eftersom. Dock är lite även köpt i Stockholm. Tillexempel denna leopard "klänning". Gick inte att ta så bra bild på denna, men här är en iallafall!

Älskade läsare!<3

Shiet, vad söta läsare jag har alltså. Ni försöker verkligen stötta mig, osv. 

Som sagt, jag och killen jag var tsm med i 13 månader "+ 1år", är det slut med! Det kom som en chock för mig, även fast jag kände på mig att någonting inte var rätt. Men att den jag litade på till 110% dessutom skulle ljuga för mig,det trodde jag inte. Och det är det som jag tycker är hemskt. Efter 2 år av kärlek, ljuger man väl inte?! Och att man vill göra slut, för att man kommit på över EN dag att känslorna börjar försvinna. Inte vill man försöka se om känslorna kommer tillbaka, inte vill man snacka igenom det, inte vill man ta "uppehåll", ingenting är man positiv till! Då är det klart att jag blir fundersam. Kanske är det någon annan som tagit min plats? Men då tycker jag att du ska vara mogen nog, att berätta det för mig. Men  när du har suttit och ljugit för mig, så tror jag nästan inte att jag blir förvånad ifall du inte berättar ifall det är någon annan som tagit över!

Jag vet att jag kommer klara detta. Det går väl över med tiden. Första natten, så sjönk jag rejält. Jag kunde ha varit utan hår, och allt möjligt nu. Men jag vet att jag är stark, jag ska inte låta någonting få trycka ner mig. Jag brukar säga att "har jag mig själv,så klarar jag allt", för jag är rädd bra på att stötta mig själv. Jag trodde faktiskt att detta skulle vara värre. Men jag skrattar och är glad ändå. Det är bara det dära med maten. Ordet mat är jobbigt, ordet mat får mig att få ångest. Min kropp vill inte ha mat, mat är gift för mig. Det känns som jag ska spy de flesta gånger då jag äter. Flytande grejer går bra, och det är det jag försöker anpassa mig efter!

Iallfall så vet jag att detta är bara att acceptera, älskar han inte mig, och är han verkligen bestämd att efter att kommit på en dag att känslorna börjar ta slut,så vill han lämna mig? Men fine, då är det väl hans val. Men då är det inte mitt problem om han ångrar sig. För nu har jag gjort mitt,jag har sakt att jag kan hjälpa han, jag har försökt få han att förstå att jag tänker inte komma tillbaka när det är försent. Jag har försökt ge han en chans. Jag har försökt förklara att det kanske är någonting tillfälligt. För känslor kan inte bara försvinna på en dag. Då tror jag minsann att det är tillfälligt. 

Jag vill bara säga Tack till alla fina människor där ute, som kommenterat fina grejer. JAg hoppas att ni fortsätter göra det, ni är guldvärda! 


booom booom

Booom booom booom,


hammarhaj!

HAHA,dör typ ärligt.. Det är någon invandrare som sitter och kommenterar min bdb. Fan skrattretande, tydligen ser jag ut som en hammarhaj? HAHA,vad fan är ens en jävla hammarhaj ? Måste goooogla brb!

HAHAHAHAHAH DET HÄR DÖR JAG BARA ÄNNU MER AV, VAD FAN ÄR DET HÄRA AHHAHAHAHAHA?!!!!

okej, nu ska jag slicka pung och däckaaaaaaaaa! TROOOOOR JAG! hyper:]]]]]]]]]

Mys!

Myser i sängen just nu, och ska snart packa. Åker till stugan imorgon. Förövrigt,så rullar livet på. Mer mys ikväll hiihi,
Hoppas ni har en underbar kväll,puss!


Underkläder!

Så grymt sugen på att köpa massa underkläder och grejer,stay up´s kanske. hehee, måste ju vara snygg under,för mig själv lixom? :))))) 
Eller vem vet..


Coll-05

ok jessicaa.a..a.a.a.a.a.a.a.

HAHAHAHA MASSAGE INOMBORDSSSS.....
okej,jag orkar inte att jag tyckte det var skitkul.. Okej,inte skit kul men..

Gubbar och gummor är sociala! :D:D:D:D

Jävlar vad alla tanter/gubbar var sociala idag då, haha..  Okey, vet inte vad jag ska säga. Får se vad det blir att göra ikväll,men ska iallafall upp tidigt imorgon, så får nog ta det lugnt ändå ;) 


Massa babbel!

Sitter på Ersboda nu, var på stan ett tag för jag skulle vänta på att en människa skulle fixa en sak, men det blev så jävla kallt. Och skulle bli bråttom eftersom jag hade tänkt ta 126 bussen, jag hade fått höra att den skulle gå tjugo i 12, men det verkade den inte göra. Dom hade inga busstabeller i dessa bussar heller. 

Har påsklov nu,vilket är otroligt nice! Och ifall det inte blir att åka till Hörnefors ikväll,så blir det nog Böleäng. Måste väl passa på att vara där, nu då jag vet att en viss människa INTE kommer att vara där. Får se om det blir att sova borta eller hemma. Beroende på när jag åker imorgon. 

Ska snart ta bussen tillbaka till staden, köpa mig lite godis kanske. Och sedan får jag se hur jag gör,det kan gå en buss klockan 1. Men skulle behöva veta om jag tar mig hem och sådära. 


lögnare.

Jag kan inte äta,jag har så jävla mycket spykänslor. 

Du var tvungen att ljuga för mig? Du var så jävla tvungen va?!! Så jävla idiotiskt! 
Det är nu jag klankar ner på mig själv, det är nu jag inte längre kommer och vågar lita på människor. 

Om du ser detta så hoppas jag verkligen att du ångrar dig att du ljög för mig,JÄVLA LÖGNARE, VAR DET SÅ JÄVLA VÄRT VA?!!!


Tack så jävla mycket, tack!


raderad

Japp, nu är han raderad ur min telefon,han ska inte ha någonting med mitt liv att göra.. Varför blev vi ens tillsammans från första början för? Vi ska aldrig mera ses, och råkar vi ses så drar jag direkt. 
Goodbye.

ja..

jag vet att det inte är smart,
jag vet att jag kan bli hur uttnyttjad som helst nu,
jag är ju svag,och det är då människor vet att dom kan försöka,
men ärligt,så har jag stängt av just nu.
jag orkar inte tänka vad jag gör,
nu blir det som det blir,och jag får ta konsekvenserna sedan.

folk har ju sagt det till mig, se upp när du är svag,det är då dom vet att du är det som dom gör allt för att få dig i säng.

men jag har slutat bry mig om allting, jag orkar inte. jag har ingen energi, från en dag till en annan. Precis som du gjorde mot mig. Men jag ska acceptera detta,och må bra. Kanske kommer det någon som får mig att bli glad igen. 

Men det var ju vi som det skulle vara,det är ju dig som jag skulle dela mitt liv med,det var ju dig jag skull bo med, och det var ju dig mina barn skulle kalla för pappa. Men plötsligt så vill du inte det,helt plötsligt.. Så jävla plötsligt!

Men som sagt.. Nu sätter jag mig själv i skiten,men är det så jävla lätt att vara stark då..?

lov kl 10 imrn!

Sitter på studion nu,och är skit less. Vill bara hem och sova bort mitt liv. Men det känns bra att jag får lov efter klockan 10 imorgon typ. Beroende på hur lång tid det tar att göra Historia provet. Då blir det förmodligen att vara med Hanna tror jag,om inte Simon vill vara/träffa mig. Allting verkar ju tydligen vara bortblåst nu efter 1 år. 

Aja, viiiii höres någon gång kanske!

jag är tillbaka på samma bana,som jag var på en gång i tiden.

jag mår dåligt,jag vill spy,
paniken jagar mig,
och tar över nätterna,dagarna,morgorna.
nu börjas det igen, den skakande kroppen,
jag känner inte igen mig själv nu,
men jag minns tiden då det var så här sist,
jag tänker inte falla tillbaka,
men nog vet jag att svälten kan ta över,
allting kan ta över, för nu är jag svag,
svagare än jag någonsin varit,
och jag får panik,för jag är spyfärdig.
jag vet vad jag vill,och jag kan göra det.
jag vill stanna här nu.
det räcker för mig, för nu är allt borta.
allting som har hänt,
livet är inte värt.

jag är klar här, föralltid.


Träninsvärk i rumpaaaan.

Har sjukt med träningsvärk i rumpan, helt sjukt alltså. Kanske någon gullig liten filur kan massera;) Är ju typ singel nu,så kaaaanske någon vill! Haha skämt åsido. Anyway, tyska lektion nu, och sedan så har jag klassråd och elevens val. Fick reda på att jag klarade Fysik provet,helt otroligt. Var säker på att jag inte skulle klara det. Stolt cheyyyy nu då! :)

that´s life,

kom ihåg mina ord, det blir aldrig vi igen,
isf.
tänk över ditt val,
du vet hur det blev förra gången.
denna gång kommer jag inte komma tillbaka,
och du kommer inte få träffa mig ngn sista gång.
för då har vi haft vårat nu isåfall.
jag kännner mig så lurad,
vi är  över.
vi har setts för sista gången,
för all framtid,
om det är det du vill.
That´s life,that´s life.

jag är redo att radera dig helt,om det är det du vill.
jag kommer inte tillbaka,inte en gång till.
denna gång vet jag hur jag ska göra.
är det här du vill,så kommer jag inte ha någonting kvar av dig.
Alla bilder på oss,nummer,alla sätt att kunna kontaktas kommer vara borta.
Jag kommer inte vara på böleäng. 
allt för att du ska slippa se den idiot du en gång var tillsammans med.


.

boken, "filmen" å allt som jag höll på med till dig,
nu kastar jag allt åt helvetet.


-.

jag vill sluta andas,och jag hoppas innerligt att jag gör det.

Örträsk

Mamma kom just in och sa att mormor hade ringt och sagt att jag kunde ta med mig simon till Örträsk,och dom hade verkligen suttit och snackat så att det VERKLIGEN skulle gå att vi tog oss dit och allting.. Tycker det är så synd att dom suttit och försökt, och så kan/vill han inte ens. Lan är viktigare,hallååå...? 

Nä,men åker till Örträsk på Torsdag eller Fredag. Har sagt till mamma att jag vill vara där hela veckan,så nu får vi se hur det blir med det. Ska faktiskt bli skönt att komma dit för en gångs skull. Blir att rida på fredagen iallafall. Sedan så ska jag nog ta mig en tur till farmors grav, det är nog dags. och kanske även lite fler. Ska tänka klart, vill fara till en viss människa och försöka hjälpa till med någonting. Men jag vet att jag inte kan. Ja,jag ska väl helt enkelt bara ta det lugnt. Kanske ska Robin dit,så då har jag iallafall någon jämnårig. 



Gym!

Kom precis hem från gymmet,så har just dushat. Härligt härligt, nu blir det att fixa lite å käka och sätta sig å läsa historia. Skit tråkigt,men det måste göras. 

Det var någon som gillade mina skor på gymmet iallafall,en kvinna sa flera gånger att dom var skit häftiga.. Haha, klart dom är, jag har ju bäst smak ;)

Men, oxå var turken där han som alltid typ stirrar på min röv, och plötsligt då jag bytt om så säger han; hejdå med äkta peddo rösten. Har sett han där ett par gånger och han stirrar lika  mycket varje gång. Men kanske ska jag se det positiv,min röv kanske är ganska nice? ;) 

Han påminner lite om människan jag såg på Vasaplan idag,han jag inte vill se. Och han som jag kände att jag behövde gömma mig lite ifrån. Urs så äckligt. Ville bara springa därifrån. Springa till min pojkvän,som jag vet var på Vasaplan just då,men jag kände mig inte välkommen att springa till honom. Så jag klarade mig väl med paniken ändå. 



gym strax!

Drar på gymmet strax, var ju ett tag sedan sist. Underbart,resten av kvällen kommer nog bestå av plugg! Tyvärr.. 
Ska nog även försöka planera påsklovet så gott jag kan, vettefan om jag ska vara kvar här i umeå. Min pojkvän brydde sig lix inte.. Kändes super bra, han vill ju verkligen vara med mig.. Eller hur var det nu? 
Jag ville vara med honom,men får väl se om det finns möjlighet att slippa vara hemma/umeå då.
Testa dessa för första gången då! Efterlängtat!

..


dittval.

ditt val, men nu börjar jag fundera,
hur det faktiskt ligger till,
och nu skapar jag mina egna uppfattningar,
om du inte säger någonting,
ditt val,
men jag börjar känna att allt detta går snart i bitar.

-

blir så jävla irriterad,
skulle du ens vilja vara med mig,hade du varit det.
jag försökte iallafall.


En del grejer är tråkiga,men man måste tyvär göra det ändå.

Jag måste bara acceptera,att en del grejer är tråkiga. Men man måste tyvär göra och lära sig tråkiga grejer. Det vet jag ju om,även fast jag får mina utbrott. Men efter allting,så blir jag ändå lugn till slut. Och kan ångra det jag gjort. Vilket kan vara både bra och dåligt.

I slutändan så kommer ju allting bli bra,om man bara kämpar. Man måste iallafall våga tro på att allting blir bra.
Jag längtar till den dagen,då jag kan känna mig bra,då jag kan känna att jag klarat av skolan,och ja.. allt vad det kan vara. Och jag hoppas så jävla mycket att jag kommer in på den linje jag sökt i första hand. Jag börjar känna mer och mer,att jag måste komma in, annars har jag fan ingen lust med skolan längre. Känns det som. Jag tror att jag för en gångs skull skulle gilla min klass. Lixom,då är det en hög med brudar, som gillar att göra samma sak.. Och skolan skulle lixom vara kul. Jag vill ha kul för en gångs skull. Jag hoppas att allt mitt slitande nu i skolan,kommer att ge resultat.. Fast ibland undrar jag,sliter jag så mycket som jag hade kunnat? Jag försöker iallafall slita så mycket jag kan och orkar. Men kraften måste också räcka till att leva mitt liv. Att göra saker som jag vill,och kanske måste utöver skolan.

Imorgon tänker jag iallafall fara och gymma,vettefan när jag var där sist.. Skolan har ju tagit över så mycket nu. Jag hinner inte med. Men får jag inte göra de saker jag vill,blir jag förbannad och då klarar jag inte heller skolan.

Jag vet egentligen inte vad detta blev för inlägg. Började bara skriva något.. Och ja..

Hur man tjänar/hur man ser hur mycket man tjänat osv.

Ja, jag får många frågor om hur man tjänar pengar, hur man kollar hur mycket man har tjänat osv. Så ja,jag berättar väl en gång till då.. 

1. Det första ni gör är att klicka på bannern här och bli medlemma:


2. Så långt tror jag ni fattar,eller hur? Om inte fråga.

3. Det ni gör för att lägga upp annonser, är att trycka på "Alla annonser" i menyn till höger, där kan ni annsöka till de annonser ni vill ha på eran blogg. Jag har streetify annonsen,eftersom den får man pengar på bara att ha på sin blogg. Men det finns många som man kan få en hel del pengar på för att någon klickar på annonsen. Ja,alla annonser får man för att någon klickar på,vad jag vet. Så ja, vill ni lägga upp annonsen, så trycker ni på den, och då ska ni hitta en annonskod, ni kan välja storlek på annonsen. 

4. För att se hur mycket ni har tjänat så går ni återigen till menyn i höger, och klickar på "trafikrapport" sedan ändrar ni dag till "idag" om ni vill se vad ni tjänat just idag. Eftersom just denna dag,ser du inte på första dagen. Det räknas med dagen efter.. Krångligt det blev kanske. Men fråga om det är någonting oklart!

Dag 13 - någonstans du vill flytta eller besöka

Ja, någonstans jag vill flytta är ju självklart utomlans. Till Miami,helst! 
Nä,men jag skulle vilja besöka USA igen, Thailand,Kina,och Japan skulle jag väl vilja åka till. Även Spanien,Turkiet,Grekland igen(?) Ja.. Jag skulle nog kunna besöka vilket land som helst nästan.

dag 12 - lista upp hela din dag!


- Sovit till 14.
- Gjorde "lunch"
- Fixade bigbrother 24/7.
- Legat i sängen sett bb,tjänat pengar;))) - Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!
- "deppat" över historia/skolan. 

ÄCKLIGA JÄVLA SKOLSKIT!

Ja, då är det denna jävla period då skolan tar över hela jävla livet. Seriöst, skolan får mig fan att må så jävla dåligt. 

Nu när det är denna jävla hisoria, som är SÅ JÄVLA ONÖDIGT. Varför ska man behöva lära sig någonting som hände för mer än 100 år sedan? VI LEVER I FUCKING JÄVLA NUTID INTE DÅTID?!!!!!

40000 grejer, till denna vecka också. Livet suger verkligen nu. Vill träffa min pojkvän,vill gymma,vill shoppa,vill VILA nu då jag är sjuk dessutom! vill fan städa och fräsha upp på mitt rum,vill fan ha tid för mig själv. Men har jag det? NEJ FÖR DEN DÄR ÄCKLIGA JÄVLA SKOLAN TAR ÖVER. Fan,har ingen jälva lust med gymnasiet eller någonting, fuck everything. Och ja,jag klagar lagomt men jag behövde det,tack!

Tjäna cash ?

Jag har snart tjänat ca 1500 kronor på mindre än en vecka. Och jag har knappt några läsare,helt otroligt faktiskt.. Vill ni också göra det ? Bli isåfall medlem här

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Har ni frågor? Ja, då är det bara att kommentera och fråga! :)

Eller klicka här:)


Finns även en till sida, som man tjänar ganska bra med pengar på och det är denna plusikassan.se
Som ni ser,så ifall ni trycker där och bli medlemma så får ni 20 kronor direkt, super bra ju!

Söt pojkeee!

HAHA, min pojkvän är ju för söt.. Han är så trött att han inte vet vad han skriver. Ojojoj, nu blir det att sova,och hoppas på att förskylningen försvinnner ngn gg.

loooooser

Är verkligen trött på alla LOOSERS som röker, ärligt. 
Har ingen jävla lust att umgås med sånna.

Rökfritt = SO SEXY!

RSS 2.0