Sommarskola.

Ja, imorgon får jag då bekräftat ifall jag ska gå sommarskola eller inte. Fick iallafall veta idag att den börjar 1 och ½ vecka innan vanliga skolan slutar, så det är ju iallafall skönt,för då behöver jag bara gå 1 och ½ vecka längre än alla andra. Men jag ska verkligen kämpa,och göra mitt bästa imorgon för att slippa. För det skulle vara underbart att slippa. Men i värsta fall får jag göra det. Överlever väl ändå. Just nu vill jag bara klara skolan, gå ut med bra betyg och komma in på mitt första hands val. 

Känner mig lite nervös för imorgon,kan inte koncentrera mig på någonting. Tankarna snurrar riktigt mycket ändå,jag inser vilka människor som är äkta och inte. Vilka som spelar ett jävla spel, tycker det är jävligt tragiskt. Tycker vissa människor är jävligt otacksamma,och korkade! Svikit mig rejält tycker jag också att dom gjort. Hur fan ska man kunna lita på människor? Säg mig det.. Har undrat det så länge..


Kommentarer
Postat av: Malin

Jättefin blogg:)Allt bra med dig idag?:D

2012-04-18 @ 19:00:29
URL: http://maolions.blogg.se/
Postat av: Sandra

håller tummarna för dig att du kommer in på ditt 1a-handval!!

2012-04-18 @ 20:01:10
URL: http://damii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej du missar väl inte din chans att synas framför tusentals med läsare va? Var med i min Dagens blogg tävling, hade vart jättekul om du var med! ^^,

http://saandriiiee.blogg.se/2012/april/dagens-blogg-10.html#comment

var gärna med igen, KRAM

2012-04-18 @ 20:23:42
Postat av: MOAA

nu har jag skrivit en rätt långt inlägg om min senaste tid som har varit rätt jobbig. Ta dig gärna tid att läsa skulle betyda mycket. Och så hoppas jag att du får en fortsätt bra kväll! För det är du värd. massa kramar!

2012-04-18 @ 20:26:17
URL: http://aamelasmoa.blogg.se/
Postat av: Johan

Lycka till! Tro på dig själv och gör ditt yttersta, mer än så kan du inte göra!

Hur gick det sen? :)

2012-04-19 @ 17:00:40
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0